Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO JE ZABIO

VIDEO Modrić s Realovim čudom od djeteta slavio prvijenac. Pogledajte kako ga je dočekao

Modrić i Guler
Foto: Real Madrid
1/7
11.03.2024.
u 22:00

U posljednje se vrijeme u Španjolskoj piše kako Güler nije zadovoljan svojom pozicijom u klubu i razmišlja se o njegovu odlasku na posudbu. Kao moguća destinacija ističe se Milan, no možda će ovim prvim golom zaraditi još koju priliku

Mladi igrač kojeg mnogi nazivaju nasljednikom Luke Modrića, barem kada je u pitanju Real Madrid, zabio je svoj prvi pogodak za "kraljevski klub". Turski ofenzivni veznjak Arda Güler je u 94. minuti svoje šestog nastupa zabio Celti. Na teren je ušao u 89. minuti susreta.

U Real je stigao prošloga ljeta, a navodno je u tome veliku ulogu igrao upravo Modrić. Turski mediji su pisali kako je kapetan vatrenih kontaktirao mladog igrača i njegove suradnike kako bi ga nagovorio da dođe u Madrid. Bila je to utrka s Barcelonom, koja se od Gülera nadala napraviti novog Messija. Turski veznjak je naposljetku potpisao ugovor do 2029. godine.

VIDEO Modrić napušta Real, ali ostaje u Europi: Kapetan vatrenih je dobio fantastične ponude dva giganta'

Po svome dolasku nije imao puno sreće. Mučile su ga brojne ozlijede, a konkurencija je u Realu ionako velika. Ipak, njegovi su suigrači s velikim veseljem dočekali prvi gol. Luka Modrić ga je u svlačionici zagrlio. Međutim, u posljednje se vrijeme piše kako Güler nije zadovoljan svojom pozicijom u klubu i razmišlja se o njegovu odlasku na posudbu. Kao moguća destinacija ističe se Milan.

VEZANI ČLANCI:

Modrić se sjajno pokazao i u ovoj utakmici. Imao je najviše dodira s loptom, čak 119. Bio je najbolji u točnim dodavanjima (86/91). Imao je najviše ključnih dodavanja (8). U obrambenoj fazi oduzeo je četiri lopte, ponovo najviše na utakmici. Uz to je presjekao šest dodavanja suparnika.

GALERIJA Dinamo na Maksimiru pobijedio PAOK! (2:0) Petković je prvi strijelac Konferencijske lige

Modrić i Guler
1/105

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije