Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA DINAMO

VIDEO Mirko Barišić vs. Velimir Zajec: Sve što trebate znati o izborima u Dinamu na jednom mjestu

Zagreb: 8. memorijalni turnir Mladen Ramljak, NK Dinamo - HNK Hajduk
Slavko Midzor/PIXSELL
07.03.2024.
u 08:02

Kada se održavaju izbori za predsjednika Dinama? Na koji način će se birati? Koliko glasova je potrebno za pobjedu? Sve doznajte u nastavku

Posljednjih dana Dinamo je u središtu medijske pozornosti, i to ne samo zbog europskih utakmica protiv PAOK-a, već i zbog toga što se održavaju izbori za vodstvo kluba.

Proteklog vikenda svjedočili smo prvim članskim izborima u kojima su navijači i simpatizeri kluba izabrali listu koja će se suprotstaviti dugogodišnjem predsjedniku kluba Mirku Barišiću, a pobjedu je odnijela lista ''Dinamovo proljeće'' na čelu s Velimirom Zajecom. Pobjeda je bila uvjerljiva, dobili su 88,9 posto glasova od ukupno 7111 članova koji su glasali.

No pobjeda se nije stigla ni proslaviti jer je pred njima nova bitka, ona protiv Mirka Barišića i njegovih ljudi. Izbori će se održati u nedjelju, a kako mnogima još uvijek nije posve jasno što i kako se bira, za vas smo pripremili odgovore na osnovna, ujedno i najvažnija pitanja kao što su: 1. Kada se održavaju izbori za predsjednika Dinama? 2. Na koji način će se birati? 3. Koliko glasova je potrebno za pobjedu 4. Tko je trenutačni favorit? 5. Što sve radi predsjednik kluba i koliko mu traje mandat? 6. Što se još bira u nedjelju? 7. Ostaje li uprava kluba ista?

Sve što trebate znati o nadolazećim izborima u Dinamu pogledajte u našem videu

Komentara 5

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
10:43 07.03.2024.

zajec u intervjuu 1990.: "nije loše da se ljudi opredjeljuju i da je demokracija u ovakvom zamahu, za što je najzaslužniji SKH". Bljak!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:37 07.03.2024.

ni jedan ni drugi nisu za tu poziciju.... Zajec eventualno športski direktor i ništa više od toga. Kamenskog za predsjednika.

KU
kublajkhan
13:32 07.03.2024.

Zeko je maneken hajdukiziranja Dinama. On nije niti kapacitet za takvu funkciju niti razumije zašto je tu. Kada ga iskoriste i svedu dinamo na razinu hajduka (iako je momčadski već tu) riješiti će ga se kao i onog šimića. Drugim riječima - kukavičje jaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije