Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJELI TRIK
Povratak na članak

VIDEO Messi kao Petković: Sudac ga je za krivo izveden penal "nagradio" kartonom

Možda su upravo Messi i ostali koji zastajkivanjem pokušavaju nadmudriti vratare zaslužni za promjenu pravila.

Komentari 15

ST
stefj
08:23 16.12.2021.

Ovo nije niti slično, Messi je napravio fintu što se ne smije... Interesantna je ta medijska percepcija; sada svim silama brane suca, a da je tako poništen pogodak npr. Livaji, onda bi bilo drvlje i kamenje po sucu. Odmah bi reagirao i HNS, te suspendirao suca... Jel to neka nova politička korektnost u hrvatskom sportu? Ako si iz određenih krajeva onda se ne smije ništa prigovoriti?

VL
SP
Stari_proleter
09:29 16.12.2021.

Messi je dva put zamahnuo nogom i gol je opravdano poništen. Toga kod Petkovića nema i gol je potpuno regularan i trebao je biti priznat. Uzalud vam trud svirači, uzalud opravdavate pristrano suđenje Duje Strukana kontra Dinama, odnosno u korist Hajduka.

VL
DU
Deleted user
09:04 16.12.2021.

Bravo Stef, usridu! Nakon penala upravo to sam i ocekivao, sve redakcije su se trazile pronaci zareze kojim bi se suca prikazalo kao izvrsnog. A prije tri dana se suca razapinjalo sa svih razina.

VL
KJ
kjlćllk
08:37 16.12.2021.

a gdje je poveznica?

VL
JG
jozagulikoza.guli
15:49 16.12.2021.

Baš sad gledam penal. Istrin igrač s broje 14 je utrčao u šesnaesterac prije nego je izveden kazneni udarac. Kaj sad, Vanja?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
01:47 18.12.2021.

Messi i Petkovic u istu recenicu spadaju koliko i Rolls Royce i Trabant

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.