Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJELI TRIK

VIDEO Messi kao Petković: Sudac ga je za krivo izveden penal "nagradio" kartonom

15.12.2021.
u 23:25

Možda su upravo Messi i ostali koji zastajkivanjem pokušavaju nadmudriti vratare zaslužni za promjenu pravila.

Bruno Petković dobio je bizaran drugi žuti karton na utakmici protiv Istre, ali nije prvi kojem se to dogodilo, sad je ušao u društvo s Lionelom Messijem! Samo, nekad bi postojala prilika ponoviti udarac, posljednjih pet sezona to pravilo se promijenilo.

Naime, Argentinac je 2011. u skupini Lige prvaka protiv Milana na San Siru pri rezultatu 1:1 izvodio jedanaesterac, a potom zastao i pogodio mrežu.

Vratar Christian Abbiati izgubio je živce, a u konačnici se isplatilo jer je njemački sudac Wolfgang Stark poništio taj penal i dodijelio žuti karton Messiju.

Ali, dobio je priliku ponoviti udarac i zabio je. U konačnici, završilo je 3:2 za Barcelonu.

Ipak, da je tako nešto izvodio pet godina kasnije, dobio bi žuti karton, a Milan slobodni udarac, jer takva su pravila. Možda su upravo Messi i ostali koji zastajkivanjem pokušavaju nadmudriti vratare zaslužni za to...

 

Komentara 15

ST
stefj
08:23 16.12.2021.

Ovo nije niti slično, Messi je napravio fintu što se ne smije... Interesantna je ta medijska percepcija; sada svim silama brane suca, a da je tako poništen pogodak npr. Livaji, onda bi bilo drvlje i kamenje po sucu. Odmah bi reagirao i HNS, te suspendirao suca... Jel to neka nova politička korektnost u hrvatskom sportu? Ako si iz određenih krajeva onda se ne smije ništa prigovoriti?

SP
Stari_proleter
09:29 16.12.2021.

Messi je dva put zamahnuo nogom i gol je opravdano poništen. Toga kod Petkovića nema i gol je potpuno regularan i trebao je biti priznat. Uzalud vam trud svirači, uzalud opravdavate pristrano suđenje Duje Strukana kontra Dinama, odnosno u korist Hajduka.

DU
Deleted user
09:04 16.12.2021.

Bravo Stef, usridu! Nakon penala upravo to sam i ocekivao, sve redakcije su se trazile pronaci zareze kojim bi se suca prikazalo kao izvrsnog. A prije tri dana se suca razapinjalo sa svih razina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije