Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNE utakmice

VIDEO Mandžukić zabio dva, izborio 11 m, zabio i Klasnić

'Bayern Munich\'s Croatian striker Mario Mandzukic (L) and Bayern Munich\'s French midfielder Franck Ribery celebrate after the second goal during the German first division Bundesliga match between Ba
'CHRISTOF STACHE'
08.01.2013.
u 17:49

Hrvatski napadači Mario Mandžukić i Ivan Klasnić postigli su golove u prijateljskim utakmicama

Klasnićev Mainz gostovao je kod njemačkog trećeligaša Münstera, a orlovima je bivši reprezentativac zabio prvi gol u 26. minuti. Parker i Ede tresli su mreže u nastavku, a završilo je s rezultatom 3:0.

Mandžukić se raspucao, Schalkeu je u pripremnoj utakmici zabio dva gola u prvom poluvremenu, u 33. i 43. minuti za rezultat 3:0 i 4:0. Prva dva gola zabio je Muller, a posljednji, za 5:0 Gomez.

Bundesliga se igra za deset dana, a naš je napadač u izuzetnoj formi! Prvi je gol zabio desnom nogom, izbivši sam pred vratara, a drugi je pogodio lijevom sa pet metara.

Mandžo je izborio i kazneni udarac, nakon što ga je srušio Hildebrand. Jedanaesterac je u desetoj minuti za 1:0 realizirao Muller.

Rezultati najzanimljivijih prijateljskih susreta:

Orduspor (Tur) - Tobol (Kaz) 3:2
Huelva (Špa) - Union Berlin (Nje) 1:1
Munster (Nje) - Mainz (Nje) 0:3
Muangthong (Tha) - PSV (Niz) 0:2
Karabukspor (Tur) - Zwolle (Niz) 1:2
Westerlo (Bel) - Den Bosch (Niz) 1:2
Zurich (Švi) - Vaduz (Švi) 3:2
Al Shabab (Sau) - Hamburger (Nje) 2:3
Hoffenheim (Nje) - Sparta Rotterdam (Niz) 1:0
Albacete (Špa) - Dortmund (Nje) 1:3
Elazigspor (Tur) - Stuttgarter K. (Nje) 0:1
Orihuela (Špa) - Vitesse (Niz) 0:7
Schalke (Nje) - Bayern (Nje) 0:5

Ključne riječi

Komentara 2

MM
mad max
20:14 08.01.2013.

mandzo,sad ili nikad,,,,moras se malo trgnuti ! fcb forever !

LK
Lopovi_KRADEze
21:36 08.01.2013.

JA golova i straha Boze moj, prvi - na prazan gol; a drugu on se sav usro i spetljano pucao tako da je smotanom golmanu proslo kroz noge. Kakav je to golman koji prima gol kroz noge ? Bolje dae da si sasije vrecu izmedju nogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije