Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE

VIDEO Luka Modrić emotivno proživio zadnje minute El Clasica. Snimka je postala viralni hit

rfef.es
07.04.2023.
u 09:14

Najbolji hrvatski nogometaš svih vremena nije mogao mirno promatrati završnicu španjolskog derbija

Real Madrid deklasirao je Barcelonu u polufinalu Kupa kralja na Camp Nou s 4:0 i plasirao se u finale protiv Budimirove Osasune. Kraljevi su izgubili prvi susret na Bernabeu 1:0, no u uzvratu su pružili briljantnu partiju na čelu s Lukom Modrićem koji je odradio besprijekornih 87 minuta.

Hrvatski kapetan pobrao je brojne komplimente španjolskih medija koji zazivaju Real da mu produži ugovor na dodatnih godinu dana. 

Službena kamera španjolskog nogometnog saveza snimala je Modrića od trenutka kada je sjeo na klupu, Luka je vrlo emotivno i intenzivno proživljavao posljednje trenutke El Clasica. Sjedio je pokraj brazilske zvijezde Viniciusa i dijelio savjete suigračima kao da je on trener umjesto Carla Ancelottija. 

Modrić je poslije dvoboja izjavio kako je iznimno sretan što će igrati novo finale kupa, a Marca je napisala kako mu Real treba umiroviti desetku nakon što se oprosti od Santiago Bernabeua. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije