Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEGOVOJ KUĆI

VIDEO Lopovi napali bivšeg dinamovca, htjeli ukrasti Mercedes, a onda se dogodilo nešto iznenađujuće

Gabriel
Twitter
01.12.2021.
u 08:06

Ovaj se incident dogodio u kolovozu, a policija je uhvatila pljačkaša koji nije znao da je riječ o nogometašu već je vidio da se radi o nekome bogatom

Nekadašnji nogometaš Dinama, a danas Arsenala, Gabriel dos Santos Magalhaes (23, doživio je jako neugodno iskustvo u svom domu u Londonu.

Nogometaša su do kuće pratila dva pljačkaša koja su mu namjeravala iz garaže ukrasti Mercedes vrijedan 45 tisuća eura, novac i mobitel.

Snimke s nadzornih kamera otkrivaju da je jedan lopov imao bejzbolsku palicu i krenuo na Gabriela. No, Brazilac ga je udario u lice i hrvao se s njim sve dok pljačkaš nije pobjegao.

Ovaj se incident dogodio u kolovozu, a policija je uhvatila pljačkaša koji nije znao da je riječ o nogometašu već je vidio da se radi o nekome bogatome. Lopov ima 26 godina, zove se Abderaham Muse i dobio je pet godina zatvora zbog napada i nošenja oružja.

Šokantno je što se dogodilo Gabrielu i njegovu prijatelju. Jedina je sreća da je riječ o mladićima u sjajnom fizičkom stanju pa su se uspjeli obraniti od ovog napada – rekla je sutkinja.

Gabriel je prošlog ljeta iz Lillea stigao u Arsenal za 26 milijuna eura i ustalio se u prvoj momčadi. U Dinamu je igrao pola sezone i za prvu momčad odigrao samo jednu utakmicu. Plavi su ga htjeli otkupiti od Lillea, no francuski je klub tražio previše novca.

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Idler
Idler
09:40 01.12.2021.

Gabriel ipak potječe iz neke brazilske favele pa ga tam neki napadač baš i nemre prestrašit 😁

TE
Testera
10:10 05.12.2021.

Kod nas 5 godina dobiješ samo ako masakriraš nekoga a ne za hrvanje.

Avatar Mario1000
Mario1000
16:44 01.12.2021.

Beremo ti izgleda da nisi svoj novac nikad zaradio i neznan kakova teško zaradit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije