Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUNIO 37

VIDEO La Liga je ovim videom čestitala Modriću rođendan

Soccer 2022: Real Madrid vs Juventus JULY 30
Charles Baus
09.09.2022.
u 15:15

"Kad se elegancija i talent spoje pod istim brojem 10 - 37 godina magije. Sretan rođendan Luka Modrić," objavila je La Liga.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u petak slavi 37. rođendan, a čestitke stižu sa svih strana. Među brojnim čestitarima bili  su i Hrvatski nogometni savez (HNS), španjolski velikan Real Madrid, španjolska La Liga i brojni drugi.

 "Stari li ikada ? Navodno mu je danas rođendan," tvitao je HNS.

"Kapetane, želimo ti zdravlje, sreću, uspjeh, golove, asistencije, driblinge, vanjskom ili unutarnjom, i neka ostaneš u Kataru ove godine što je duže moguće," objavila je krovna Kuća hrvatskog nogometa.

Čestitkama se pridružio kraljevski klub u čijem dresu je Modrić osvojio 21 naslov pri čemu pet Liga prvaka i tri španjolska prvenstva.

"Njegovi nastupi s Real Madridom i hrvatskom reprezentacijom doveli su ga do osvajanja najvažnijih individualnih nagrada posljednjih godina. Hrvat je osvojio Ballon d'Or i FIFA-inu nagradu The Best za najboljeg igrača 2018. godine. Modrić je bio ključni igrač prošle sezone, u našem klubu već ima 442 utakmice i 33 gola," objavio je Real Madrid.

La Liga je na društvenim mrežama čestitala Modriću 37. rođendan izborom nekih od njegovih genijalnih poteza u španjolskom prvenstvu.

"Kad se elegancija i talent spoje pod istim brojem 10 - 37 godina magije. Sretan rođendan Luka Modrić," objavila je La Liga.

Modrić se rodio 9. rujna 1985. godine u Zadru. Prve nogometne korake napravio je u NK Zadru, a sa 15 godina se preselio u Dinamo. Član plavih je bio od 2003. do 2008. uz posudbe u Zrinjskom iz Mostara, te Interu. Iz Maksimira je 2008. preselio u Tottenham gdje se zadržao četiri godina, a potom je potpisao za Real Madrid.

Za hrvatsku reprezentaciju je upisao rekordna 152 nastupa i postigao 22 gola, a vatrene je predvodio do svjetskog srebra 2018. u Rusiji.

Modrić je ušao u nogometnu povijest kada je 2018. godine osvojio ono što nitko prije njega nije - sve četiri najprestižnije svjetske nagrade za najboljeg igrača svijeta u istoj godini - Zlatnu loptu Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Nagradu UEFA-e i Ballon D’Or. 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Cristiana Ronalda

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berlioz
17:26 09.09.2022.

Najbolji hrvatski igrač svih vremena! Nitko nije postigao ono što je on uspio. Toliko naslova prvaka, pobjednika LP, srebro na Svjetskom, individualne nagrade, dugovječnost. Kad natjeraš svojim igrama Real da ti neprestano nudi nove ugovore, kad si srce takvog jakog kluba, onda si sam vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije