Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema panike

VIDEO Koronavirusu u inat: Zanosna Leotta na prijetnju odgovorila u raskopčanom izdanju

Diletta Leotta
Foto: instagram.com/dilettaleotta
26.02.2020.
u 13:12

Torinski ogled neće biti jedini na kojemu gledatelji neće moći prisustvovati

Nedjeljni veliki derbi između Juventusa i Intera, sraz dvaju izravnih kandidata za naslov prvaka Italije, bit će održan bez gledatelja. Naravno, uzrok tome je strah od dajnjeg širenja koronavirusa, a informaciju je u utorak potvrdio i talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora.

Torinski ogled neće biti jedini na kojemu gledatelji neće moći prisustvovati, ista je mjera opreza je izrečena za još pet utakmica 26. kola (Udinese - Fiorentina;  AC Milan - Genoa; Parma - SPAL; Sassuolo - Brescia; Sampdoria -Hellas Verona), što i ne čudi budući da je Italija u ovom trenutku europska država s najvećim brojem zaraženih (322 osobe) i najvećim brojem smrtno stradalih od posljedica virusa (12 osoba).

Ipak, da ne žive svi u strahu i panici, svjedoče i zadnje objave Dilette Leotte, sportske voditeljice koja plaću zarađuje upravo tako što za postaju DAZN izvještava s utakimica talijanske nogometne lige.

Leotta se u utorak odala shoppingu i teretani, a u srijedu ujutro pozdravila čak šest milijuna svojih pratitelja na Instagramu u vrlo opuštenom kućnom izdanju.

Vedrim je licem zasigurno barem na trenutak odagnala brige mnogih sunarodnjaka, kojima je svakako dobrodošla poruka da ne očajavaju jer će i ovo zlo proći.

Komentara 2

PR
prajdali100
13:26 26.02.2020.

Ja pomislih da je riječ o nekoj koja radi u naučno- istraživačkom centru ali,gle čuda,ona se raskopčava.

SK
skupiduša
14:28 26.02.2020.

Glupost mogla se skinuti i do gola, kakve to veze iMa s korona virusom? Ove novine postaju sve besmislenije, gotovo necitljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije