Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraća se u formu
Povratak na članak

VIDEO Kasno je sada za kajanje: Mandžukić na savršen način odgovorio na kaos u Juventusu

Bi li Sarrijeva situacija danas bila bolja da se nastavio oslanjati na Hrvata, nikada nećemo doznati, ali raduje to što se Mandžo nakon mučne jeseni provedene na klupama i tribinama očito vratio u formu

Komentari 13

DU
Deleted user
09:57 12.02.2020.

Ne bih htio ulaziti u razloge, ali onako spekulativno gledano, sa strane - možda Mandžukić ne bi doživio tako gorke trenutke u Juventusu da se nije oprostio od reprezentacije. Drugačije rečeno, teško da bi ga netko mogao toliko ignorirati da je tresao mreže u utakmicama reprezentacije - a i tamo je falio da je to čudo jedno. Uglavnom, mnogo sreće dalje, u karijeri, on je zadužio HR nogomet svojim velikim igrama.

VL
DU
Deleted user
15:10 12.02.2020.

Sarri je goli k...., a ne trener. Prevara samo takva. NI "Pušću Bistru" taj meni ne bi vodio...

VL
BE
Beitsche1
18:49 12.02.2020.

Prije 7 dana je pisalo kako zbog neigranja kod sarija nije u formi..

VL
Avatar Django
Django
18:00 12.02.2020.

Evala efendi !

VL
Avatar kozorog
kozorog
09:20 12.02.2020.

mandžo je potjeran iz bosne, gdje se rodio, potjeran je i iz bayerna, atletica, juventusa... budimo iskreni, iskoristili su ga gdje su ga god mogli, a onda odbacili. on medijski nije interesantan, unatoč žaru u igri kao malo koji igrač. a u juventusu nije kaos, već samo klasičan slučaj ekipe predobro plaćenih igrača, sa stalnim utakmicama u vrhu eu nogometa. par lošijih utakmica, rezultata, i već kaos?! pa što bi onda u splitu, zbog hajduka, trebalo biti?!!! 15 godina traje njihov kaos, da su novac koji su dali za baklje dali za plaće igrača, imali bi bolje rezultate!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.