Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalinić otvoreno

VIDEO Kapetan Hajduka: Da nas nema u HNL-u, ma tko bi uopće dolazio na utakmice?

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
02.01.2023.
u 08:29

Hrvatski reprezentativni golman koji je propustio SP zbog teške ozljede koljena poslao je poruku u novogodišnjoj emisiji Hajduka

Splitski prvoligaš HNK Hajduk iznenadio je nogometnu javnost pred kraj kalendarske 2022. godine i doveo Ivana Leku za novog glavnog trenera. S bivšim trenerom Club Bruggea i kineskog Shangai Porta, porasli su apetiti za naslov prvaka u HNL-u, a kapetan Lovre Kalinić smatra kako bijeli igraju vrlo važnu ulogu u prvenstvu. 

Hajduk je za svoju televizijsku platformu snimio novogodišnji specijal u kojem su gostovali Lovre i Nikola Kalinić, Emir Sahiti te predsjednik Lukša Jakobušić. 

- Realno, da nema Hajduka u ligi, ne znam tko bi dolazio uopće na tribine. Nije mi nikakav problem biti kapetan jer Hajduk ima sjajnu momčad - poručio je kapetan Hajduka. 

Kalinić je svojom izjavom o gledateljima želio podsjetiti na činjenicu da je Hajduk uvjerljivo najgledanija momčad u našem HNL-u. Statistika na službenoj stranici lige kaže da je ove sezone Hajduk u prosjeku na stadionima pratilo 10.703 gledatelja po utakmici.

Prvak i najveći rival Dinamo je drugi na toj ljestvici sa 6911 gledatelja po utakmici. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 26

DU
Deleted user
09:02 02.01.2023.

Prepotentni nikogovici u europi u zadnjih 20 godina niste hrvatskom nogometu priskrbili ni pol boda. Vi na europskoj nogometnoj karti ne postojite.

BJ
bjmaro
08:51 02.01.2023.

Možemo li kakvih informacija dobiti o Osijeku, Rijeci, Gorici,Dinamu,Varaždinu Itd ? Toliko članaka o Bilim ticima nema ni Dalmatinski portal

BU
burza
09:29 02.01.2023.

Da vas nema dolazile bi obitelji sa djecom i usadivale bi im se pozitivne vrijednosti a ne huliganizam i neredi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije