Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO BIJELO-PLAVIMA

VIDEO Izvedba nogometaša Osijeka povodom božićne čestitke postala je pravi hit

NK Osijek screenshot
25.12.2022.
u 09:53

Bijelo-plavi opet su osvojili društvene mreže zbog božićne čestitke koja je prikupila na stotine lajkova

Prvenstvena stanka u hrvatskoj nogometnoj ligi traje gotovo do kraja prvog mjeseca, ali naši prvoligaši već se vrijedno pripremaju za nastavak još jedne uzbudljive sezone. Nogometaši NK Osijeka već su tradicionalno poželjeli sretan i blagoslovljen Božić te ugodne blagdane svim navijačima i simpatizerima. Ovog puta dirigent nije bio Nenad Bjelica već klupska maskota u novoj izvedbi koja je postala hit na facebooku. 

Nakon što su završili svoj nastup, kapetan Mile Škorić poželio je svima sve najbolje za božićne i novogodišnje blagdane, a upravo bi on mogao biti veliko pojačanje za obranu nakon što se oporavio od neugodne ozljede. Još se uvijek ne zna kako će se rasplesti situacija s Kleinheislerom, pred odlaskom su navodno Ivica Ivušić i Dion Drena Beljo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije