Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FENOMENALNO IGRA

VIDEO Monstruozno zakucavanje: Ivica Zubac srušio novi rekord u NBA-u

Screenshot NBA
05.11.2022.
u 08:35

Bojan Bogdanović odigrao je najlošiju utakmicu sezone i prvi put ostao na jednoznamenkastom broju koševa. U teškom porazu od Clevelanda 112:88, Detroitovom osmom u 10 utakmica sezone, postigao je tek šest koševa.

Hrvatski reprezentativni centar Ivica Zubac nalazi se u životnoj formi i sjajno igra za svoje LA Clipperse u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. 

Zubac je nastavio sa sjajnim partijama ove sezone i ostvario peti double-double učinak u devet susreta i još jednom postavio rekord karijere.

U pobjedi Los Angeles Clippersa u San Antoniju 113:106 ubacio je 17 koševa uz 15 skokova, od kojih je čak 14 bilo u fazi obrane, više nego je ikad uhvatio u NBA ligi. Uz to je imao četiri blokade, dva dodavanja i jednu ukradenu loptu.

Sjajno funkcionira s NBA zvijezdom Paulom Georgeom, a već je zaslužio nominaciju u idealnu obrambenu petorku cijele NBA lige. Službena stranica lige je očarana suradnjom s Georgeom, četiri minute prije kraja odigrali su pick and roll, a onda je Zubac završio akciju zakucavanjem preko cijele ekipe Spursa. 

 

 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije