Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastičan pogodak

VIDEO Ivan Rakitić zabio bombu sa 40 metara!

'Partido de vuelta de los 1/4 de final de la Copa del Rey disputado entre Sevilla y Zaragoza. En la imagen, Rikitic celebra el segundo tanto para el Sevilla con Negredo.   Quaterfinals return match of
'KIKO HURTADO'
03.02.2013.
u 19:19

Ivan Rakitić postigao je fantastičan pogodak za Sevillu i to sa 40 metara protiv Vallecana, što mu je treći ovosezonski pogodak.

Ivan Rakitić zabio je senzacionalan gol u pobjedi Seville 2:1 u 22. kolu Primere protiv Rayo Vallecana. Igrala se 45. minuta kada je vratar gostujuće ekipe nespretno izbio jednu loptu, a Rakitić je preciznim udarcem s oko 40 metara pogodio prazna vrata Vallecana. U 51. minuti Vallecano je uspio izjednačiti preko Domingueza, no slavlje domaćinu donio je Negredo u 55. minuti.

Odličnu igru Rakitić je pokvario zaradivši isključenje u 92. minuti. Prvo je u 89. minuti dobio žuti karton, a u posljednjim trenucima utakmice i drugi, isključujući. Rakitić će tako pauzirati dvoboj protiv Real Madrida u 23. kolu Primere. Inače, hrvatskom reprezentativcu ovo je bio treći prvenstveni pogodak ove sezone.

Barca opet kiksala, Messi zabio s bijele točke

Neočekivano, Barcelona je ostavila dva boda u Valenciji, gdje su odigrali 1:1.

Banega je zabio u 33. minuti, Messi izjednačio s bijele točke u 39. i to je na Mestalli bilo - to.

Bez obzira na novi kiks, nakon što su prije dva tjedna u ligi izgubili kod Real Sociedada, Barca i dalje uvjerlijvo vodi s 14 bodova prednosti pred Atl. Madridom.

Messi je postigao svoj 26. gol s bijele točke u Premieri, a Barca propustila pobijditi u četvrtoj od devet utakmica u 2013.

Liverpool uzeo bod kod Cityja

Liverpool je na gostovanju kod Cityja uzeo bod. Iako je Edin Džeko nakon kombinacije s Milnerom zabio u 23. za 1:0, samo šest minuta kasnije Gerrard je namjestio za Sturridgea (1:1) i to je bilo to za prvo poluvrijeme.

Gerrard je zabio za 2:1 u 73. minuti, da bi Aguero u 78. izjednačio na konačnih 2:2.

Više sreće u gostima imali su Spursi, koji su pogotkom Garetha Balea u 67. minuti slavili kod West Bromwnich Albiona 1:0.

Pogledajte video.

Komentara 4

RA
Raylan
10:00 04.02.2013.

Uf, koja bomba, dobro da nije mrežu rasparao...

YU
yututu
10:54 04.02.2013.

kakva bomba, to je klasični lob - golman je previše istrčao i još napucao nekog u blizini, pa se lopta, ni kriva ni dužna, odbila do raketića

SD
Salko Dinamitas
20:19 04.02.2013.

Da li je vise dao golova ili dobio crvenih kartona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije