Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN NAPUNIO CHIEVO

VIDEO Inter prekinuo pobjednički seriju Juvea nakon 483 dana!

'Inter Milan's Diego Milito celebrates after scoring against Bari during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan September 22, 2010.  REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY -
Reuters/Pixsell
03.11.2012.
u 23:28

Juventus je i dalje vodeća momčad prvenstva sa 28 bodova, no Inter ima samo bod manje

Završio je niz Juventusa, nakon 49 uzastopnih pobjeda, Juve je izgubio kod kuće u derbiju protiv Intera, Milan ostaje najuspješniji u povijesti s 58 pobjeda zaredom. Juve je poveo preko Vidala u prvoj minuti. No, Inter se vratio u nastavku, prvo je Milito zabio iz jedanaesterca, a onda i 15 minuta prije kraja donio vodstvo. Juve se pokušao vratiti, napadao, no onda je Palacio iz zaključio utakmicu s 3:1 za Inter.

Juventus je ostao vodeća momčad prvenstva sa 28 bodova, ali to je samo bod više od drugoplasiranog Intera.

Iznenadili su u Interovi kolege sa San Sira. Dosad utopljeni u sivilo nakon odlaska Ibrahimovića i Silve, rossoneri upisali su uvjerljivu 5:1 pobjedu nad Chievom.  Strijelci su bili Emanuelson, Montolovi, Krkić, EL Shaarawy te  Pazzini. Milan je sada na sedmom mjestu Serie A.

 

Ključne riječi

Komentara 1

UP
uprolazu
14:49 04.11.2012.

valjda nije 49 uzastopnih pobjeda nego 49 utakmica bez poraza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije