Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA NA INSTAGRAMU

VIDEO I Goranova Nives pratila finale pa iznenadila mnoge načinom na koji slavi

Foto: Instagram screenshot
1/3
11.07.2021.
u 20:39

Na putu prema novome trofeju ga je vodio naš proslavljeni tenisač i također osvajač Wimbledona Goran Ivanišević, a naravno da je onda sve pratilo i budno oko Goranove drage - Nives

Prije velikog nogometnog finala u 21 sat između Italije i Engleske, sve su oči bile uprte u finale Wimbledona između Novaka Đokovića i Mattea Berrettinija. Srbin je pobijedio nakon sjajne borbe, a njegovi mnogobrojni obožavatelji diljem svijeta su oduševljeni. 

Na putu prema novome trofeju ga je vodio naš proslavljeni tenisač i također osvajač Wimbledona Goran Ivanišević, a naravno da je onda sve pratilo i budno oko Goranove drage - Nives

Ona je na Instagramu objavila kako finale gleda uz ćufte i pire, a kasnije je sve proslavila uz palačinke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, najbolji tenisač svijeta 34-godišnji Srbin Novak Đoković treći put zaredom, a šesti put u karijeri osvojio je naslov wimbledonskog pobjednika svladavši u nedjeljnom finalu 25-godišnjeg Talijana Mattea Berrettinija sa 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3 nakon tri sata i 24 minute igre.  Đokoviću je to 20. trofej na Grand Slam turnirima, čime se pridružio Švicarcu Rogeru Federeru i Španjolcu Rafaelu Nadalu kao surekorder po broju naslova na četiri najveća svjetska turnira.

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:49 12.07.2021.

Normalno da slavi i navija. Od visine nagrade Đokoviću, ovisi i ugovoreni postotak Ivaniševiću. Zna Nives da će joj dobra igra Đokovića ukrasiti ruku novim skupim i finim dijamantnim prstenom.

Avatar Bani
Bani
21:12 11.07.2021.

Sta i mala Nives slavi gazdu Noleta???

HR
hrvoje461
06:04 13.07.2021.

Da cuftice. Prije se to zvalo fasiranci ili polpete ili kosani odrezak a sad se u medijima stalno forsira cufte. Puno nepismenog olosa se uguralo u medije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije