Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje ćeš na stijenu?

VIDEO Hrvatski reprezentativac trenutačno požalio što je pružio ruku Terryju

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
05.12.2019.
u 13:20

Da je Terry momak kao odvaljen od stijene, Mateo Kovačić spoznao je na bolan način

Dvoboj Chelseaja i Aston Ville na Stamford Bridgeu obilježio je povratak jedne od najvećih legendi modrih, Johna Terryja.

Izvanredni nekadašnji branič danas radi kao asistent na klupi kluba iz Birminghama, a tribine kultnog londonskog stadiona priredile su mu ovacije.

Kako i ne bi, kapetan Terry zauvijek će ostati u srcima navijača Chelseaja, a uoči ogleda objavio je i vrlo emotivnu fotografiju iz davnina, zagrljaj njega i Franka Lamparda iz dana dok su kao mladci zajedno branili isti dres.

Koliko je to bio čvrst tandem, sjeća se svaki svjedok tih vremena, a da je Terry doista momak kao odvaljen od stijene, na bolan je način sada spoznao i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

Naš je Kova nakon utakmice pristojno došao pozdraviti Terryja, ali je u trenu jauknuo od bolova kada ga je Englez zgrabio za ruku.

Nije Terry pri tome mislio ništa loše, čak se i sam začudio kada je uvidio da je Kovačiću nanio bol, a potom je i mahnuo u znak isprike dok je Kovačić uz bolnu grimasu na licu pojurio prema tunelu.

Sve se to odvijalo iza leđa stratega Chelseaja Franka Lamparda, koji bi se, da je vidio prizor, zasigurno malo i nasmijao. Ta zamislite kako je tek bilo njemu sve te godine na treninzima dok je jurio na takvog ''čovjeka od čelika''.

Ponovimo, Chelsea je naposljetku u srijedu slavio s 2:1, a hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta.

VIDEO INCIDENTA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Komentara 11

Avatar toxic alien
toxic alien
14:51 05.12.2019.

Bajke za malu djecu... Tako mediji tepaju i onom Roy Keanu... "hard man", a i on sam uziva u tome pa i dan-danas kao komentator cesto spominje kako je divljacki nekog faulirao ili kako bi opet nekome rado polomio noge! A Roy Kean je ustvari kompleksas, visok tek 178cm i prilicito sitne gradje. Da se ponasao izvan terena kao na terenu najvjerojatnije bi ostao poznat kao nogometas koji je najvise puta prebijen u zivotu... Doduse, John Terry nije papak kao Kean, ali te price o njegovom "golijatovskom" stisku ruke..., ama nemojte me zasmijavati...

DI
Diesel
14:19 05.12.2019.

Kovacic je danas zrel kao igrac i vrhunski igra u Chesea.

SS
sokac sa drave
18:54 05.12.2019.

Gledao sam cijelu utakmicu i Kovacic je opet bio najbolji.Da dobije u repki tu ulogu isto bi bio najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije