Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDEMO PO EURO

VIDEO Hrvatski navijači tijekom noći zauzeli centar Cardiffa, pogledajte što su zapjevali

Navijači u Cardiffu
Foto: Željko Janković
1/19
13.10.2019.
u 09:50

Utakmica počinje u 20:45 sati, a jasno je kako će i na gostujućem terenu biti važna podrška navijača. I ne trebaju vatreni brinuti jer po snimkama koje smo dobili iz Cardiffa od naših novinara, zagrijavanje je krenulo još jučer

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u Cardiffu protiv Walesa igra kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine.

Nakon sjajne predstave na Poljudu pred više od 30 tisuća naših navijača koji su bili sjajni, Hrvatska pobjedom može osigurati plasman na Europsko prvenstvo. 

>>> Pogledajte hrvatske navijače u Cardiffu

Utakmica počinje u 20:45 sati, a jasno je kako će i na gostujućem terenu biti važna podrška navijača. I ne trebaju vatreni brinuti jer po snimkama koje smo dobili iz Cardiffa od naših novinara, zagrijavanje je krenulo još jučer. 

Navijači su 'okupirali' centar Cardiffa koji je pun naših zastava i dresova, a navijači su odlučili pokazati Velšanima kako se navija za svoju reprezentaciju pa su između ostalih zapjevali i hit Novih fosila 'Za dobra stara vremena'.

>>> Pogledajte kako je to izgledalo

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mos_mislit
mos_mislit
12:44 13.10.2019.

Ovaki domaćini i mi trebamo biti .

SR
sramitese
11:21 13.10.2019.

kako to da ih nitko ne napada i ne tuce..a oni slobodno izvadili bandire i pivaju..aaaa..? pa nisu velsani balkanci..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije