Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVIO NA UTAKMICU

VIDEO Hrvat bio je hipnotiziran atmosferom u Beogradu: Euroliga se prisjetila neobične scene

Euroleague screenshot
28.12.2022.
u 20:17

Bivši član hrvatske košarkaške reprezentacije Ante Tomić zagledao se u tribine i navijanje navijačke skupine Zvezde

Prije utakmice između Crvene zvezde i Barcelone, službena stranica Eurolige prisjetila se nesvakidašnje scene iz beogradske arene kada je hrvatski košarkaš i bivši reprezentativac Ante Tomić bio 'hipnotiziran' atmosferom u ispunjenoj dvorani. U sezoni 2016/2017, 18 tisuća navijača Crvene zvezde priredilo je vatreni doček igračima Barce za koju je igrao bivši hrvatski reprezentativac.

Himna Eurolige nije se čula zbog nevjerojatne buke koju su dizali navijači Zvezde, pa Tomić nije primijetio da je navijanje gotovo. Bio je potpuno opčinjen atmosferom na tribinama, mirno je stajao i gledao u navijače, dok su njegovi suigrači pozdravljali košarkaše Zvezde. 

Inače, Tomić je karijeru započeo u KK Zagrebu da bi potom preselio u Real Madrid, trenutno nastupa za španjolskog prvoligaša Joventut.

 

 

Komentara 1

BE
Berri
20:54 28.12.2022.

Hipnoza je bila toliko jaka, da je odlučio ne igrati više za reprezentaciju Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije