Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23. PROSINCA

VIDEO Hrgović na sučeljavanju s novim protivnikom: 'Nadam se nasilnoj borbi'

Filip Hrgović
Printscreen
16.11.2023.
u 11:09

– Neću stajati iza direkata i pokušavati tako pobijediti borca njegove kvalitete u 12 rundi. Nadam se nasilnoj borbi u prvim rundama i nadam se najboljem. Probat ću ga razotkriti – rekao je Mark de Mori.

Obvezni IBF-ov izazivač Filip Hrgović sljedeći mjesec se vraća u ring. Najbolji hrvatski boksač će 23. prosinca nastupiti na velikoj priredbi u Saudijskoj Arabiji. Glavni meč eventa bit će okršaj između Anthonyja Joshue i Otta Wallina, a još će nastupiti Deontay Wilder, Joseph Parker, Daniel Dubois, Jarrell Miller, Dmitrij Bivol, Lyndon Arthur…

Zahvalan sam što mi je pružena prilika i što ću biti dio priredbe. Uzbuđen sam i drago mi je što je moj protivnik također uzbuđen. Nadam se da ćemo prikazati dobru predstavu i dati navijačima ono što žele vidjeti – kazao je hrvatski boksač, prenosi Croring.

Filipov protivnik je 41-godišnji Mark de Mori koji je deset godina živio u Hrvatskoj.

Od poraza u siječnju 2016. protiv Davida Hayea izborio ušao je u impresivan pobjednički niz.

– Imam 11 pobjeda u nizu, od čega deset nokautom, no svjestan sam da moji protivnici nisu bili na razini na kojoj je Filip Hrgović. Pratio sam njegovu karijeru i svjestan sam da je talentiran. Udara snažno i ima čvrstu bradu, ali protiv koga god se borim, pokušavam oštetiti slezenu i napasti tijelo – rekao je Mark de Mori i nastavio:

– Neću stajati iza direkata i pokušavati tako pobijediti borca njegove kvalitete u 12 rundi. Nadam se nasilnoj borbi u prvim rundama i nadam se najboljem. Probat ću ga razotkriti. Svjestan sam da je jako dobar, snažan borac. Promatrao sam ga i ovdje sam kako bih ga probao pobijediti u prve četiri runde.

Posljednji meč je imao u rujnu kada je odlukom sudaca svladao Indonežanina Michaela Speeda Sigarlakija. Australac se nada kako bi mu pobjeda protiv Hrgovića promijenila život.

– Pobjeda bi potpuno promijenila moju karijeru i život. Vjerujem da bih mogao dobro zaraditi od revanša ili sljedeće borbe. Djeci i unucima pričao bih što sam napravio. Toliko poštovanja imam prema Hrgoviću – istaknuo je Mark de Mori, te podvukao:

– Naravno, želim pobijediti. Svi smo mi revolveraši, nitko od nas ne želi biti računovođa ili knjižničar. Tu smo da bismo se borili. Volimo i novac, nemojte me krivo shvatiti, ali ovdje smo jer se volimo boriti.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
13:14 16.11.2023.

nas hrgovic ne moze do borbe za titulu da istuce i dragoga boga prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije