Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorija!

VIDEO Fantastičan Olmov prvijenac za Španjolsku o kojem će se još pričati

Dani Olmo
Foto: MARCELO DEL POZO
1/6
16.11.2019.
u 11:43

Zvijezda hrvatskog prvaka sjajno je iskoristila priliku i u samo tri minute od ulaska u igru zabila svoj prvijenac za najbolju vrstu

Dani Olmo nakon sjajnih igri u Dinamovom dresu i osvojenog zlata za mladu Furiju na EP-u za igrače do 21 godine dobio je poziv u španjolsku seniorsku reprezentaciju.

Zvijezda hrvatskog prvaka sjajno je iskoristila priliku i u samo tri minute od ulaska u igru zabila svoj prvijenac za najbolju vrstu.

Dani Olmo
1/6

U kvalifikacijskom susretu za EP španjolska reprezentacija je pobijedila Maltu sa 7:0, a Dani Olmo je bio strijelac petog pogotka.

Dragulj plavih u igru je ušao i 66. minuti umjesto Alvara Morate i već je u prvom dodiru s loptom mogao postići pogodak. Vratar Bonello sjajno je obranio njegov snažan udarac iz blizine.

No u 69. minuti čuvar mreže gostujuće reprezentacije kapitulirao je pred Dinamovom zvijezdom.

Dani Olmo je sjajno pratio akciju, te pravovremeno utrčao u kazneni prostor gdje je Thiago Alcantara odlično ubacio. Igrač plavih utrčao je iza leđa malteške obrane, prošao vratara i iz desnog kuta zabio za 5:0.

Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu ne možemo objaviti. Video Olmova gola možete pogledati OVDJE.

>> Pogledajte kako su u Dinamu proslavili Olmov poziv u reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
12:15 16.11.2019.

Niti bi bilo ovakvog Olma niti bi bilo ovakvog Dinama da nema velikoga gospodina Zdravka Mamića.Hvala Zdravko od srca!!!!!!

ZC
zorro.cz
19:30 16.11.2019.

Olujo.... jadna li ti majka. Želim ti još puno vode. Lijepi pozdrav...

DG
Dado-Glavurdic
05:50 17.11.2019.

Reka san ti još prije 6 miseci nedaj ga Zdravko ispod 50 i nedaj ga i nedaj a sad da ti recem podaj ga Realu sad je pravi momenat da zamini tamo Luku i Kroosa a oni Perez će sade da bljune i 100 samo da zabije Barci nož u srce i otme im njiovo dite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije