Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE GUSTO...

VIDEO Evo što je Dambrauskas rekao nakon remija s Osijekom: 'Još smo u ratu'

U 20. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Osijek
Milan Sabic/PIXSELL
20.12.2021.
u 10:13

Pokušat ću staviti ovu utakmicu u kontekst posljednjih sedam. Ovo je jedna od onih bitki, ratova gdje mi tek krećemo. A mislim da smo još uvijek u pravome ratu - naglasio je pred kamerama

Nakon utakmice Hajduka i  Osijeka ostao je dojam da su gosti ipak trebali odnijeti sve bodove u Slavoniju. Na kraju svega, profitirao je Dinamo ovom podjelom bodova, postavši jesenski prvak, Bjelica je vidno razočaran, a Valdas Dambrauskas kaže:

- Željeli smo pobijediti ispred ovakve publike. Iz dubine srca smo zahvalni na ovoj potpori. Htjeli smo pobijediti, ali igrali smo protiv jako dobre ekipe, protiv vodeće momčadi prvenstva. Bilo je faza kada smo mi bili bolji i kada su bili bolji oni - rekao je trener Hajduka za Arena sport. 

- Na kraju utakmice, u završnici, mi smo bili bliže pobjedi. Bila je ovo taktička bitka, puno stvari smo mi treneri pripremali. Nisam zadovoljan bodom niti s nekim fazama utakmice. Pokušat ću staviti ovu utakmicu u kontekst posljednjih sedam. Ovo je jedna od onih bitki, ratova gdje mi tek krećemo. A mislim da smo još uvijek u pravome ratu - naglasio je pred kamerama. 

Na konferenciji za medije kasnije je rekao:

- Igrali smo protiv vrlo dobre momčadi, oni su se isto cijeli tjedan pripremali kako nas neutralizirati. Nismo dobro ušli u utakmicu. Imali su dva kontranapada, potom i jedanaesterac. Kalinić nas je spasio u toj situaciji. Problem je bio što nismo mogli pronaći naše najbolje igrače, Livaju i Krovinoviću. U drugom dijelu, a pogotovo u posljednjih 20 minuta smo bili blizu da dođemo do pobjede.

Što je još rekao trener Hajduka možete pogledati OVDJE.

Komentara 4

KU
kublajkhan
10:58 20.12.2021.

Dok drugi klubovi igraju nogomet, oni ratuju. Mislim da je time sve rečeno.

DU
Deleted user
13:14 20.12.2021.

Za bile tiće " kiše rješenje ooo...oo ".😁😁😁

MO
modovisisajteMaraschino
10:58 20.12.2021.

hahaha jesenji prvak.... što je to? koja je nagrada za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije