Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJA TURNEJA

VIDEO Dva Austrijanca na postolju u Innsbrucku. Kobayashi na pragu rijetko viđenog postignuća

4 Hills Tournament
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/4
03.01.2024.
u 21:02

Ryoyu Kobayashi nije pobijedio niti u jednoj od dosadašnjih etapa. U Oberstdorfu i  Garmisch-Partenkirchenu zauzeo je drugo mjesto. Posljednji koji je slavio na turneji bez pojedinačne pobjede bio je Finac Janne Ahonen još davne 1999. godine

Austrijanac Jan Hoerl pobijedio je na trećoj skakaonici Novogodišnje turneje u Innsbrucku. U ukupnome poretku prvo je mjesto preuzeo Japanac Ryoyu Kobayashi koji je u srijedu završio kao drugoplasirani. Do sada vodeći, Nijemac Andreas Wellinger, završio je peti. Japanac ima 857.6 bodova, a Nijemac 852.8 bodova.

Austrijanac je skočio 134 i 127.5 metara te osvojio 267.5 bodova. Ovo je njegova prva pobjeda na turneji. Također, ovo je prvi puta od 2013. da je Austrijanac pobijedio u Innsbrucku. Tada je postolje odnio Gregor Schlierenzauer. Posljednji skok i slavlje Austrijanaca možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Zubčić se s dvije izvrsne vožnje vratio na veleslalomsko postolje

4 Hills Tournament
1/6

Kobayashi je od drugoga mjesta stigao skokovima od 128.5 i 132 metra te ukupno 258.7 bodova. Na postolju im se pridružio drugi Austrijanac, Michael Hayboeck. Hayboeck je skočio 131 i 135.5 metara te zaradio 254 boda. U ukupnom poretku je treći s 834 boda.

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo je dodati da Kobayashi nije pobijedio niti u jednoj od dosadašnjih etapa. U Oberstdorfu i  Garmisch-Partenkirchenu zauzeo je drugo mjesto. Posljednji koji je slavio na turneji bez pojedinačne pobjede bio je Finac Janne Ahonen još davne 1999. godine.

VIDEO Filip Zubčić na postolju nakon dvije godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije