Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA FINSKU

VIDEO Duvnjak se jedva čekao vratiti u reprezentaciju: Korone više nema, osjećaj je fenomanalan

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
17.03.2022.
u 14:10

- Nažalost, u prvom mjesecu nisam bio spreman pomoći reprezentaciji, ali oporavio sam se, leđa su ok.

Domagoj Duvnjak se vratio u rukometnu reprezentaciju te je izrazito motiviran uoči dviju utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. protiv Finske.

- Osjećaj je fenomenalan. Nažalost, u prvom mjesecu nisam bio spreman pomoći reprezentaciji, ali oporavio sam se, leđa su ok. Korone više nema... Vratio sam se i osjećaj je fenomenalan - izjavio je Duvnjak pa nastavio:

- Atmosfera je odlična. Vratili su se neki stariji igrači, zajedno s mladima i mislim da je miks odličan. Bit će to dobro u budućnosti.

25.01.2021., sportska dvorana stadiona Kairo, Kairo, Egipat - Svjetsko rukometno prvenstvo, skupina 2, Danska - Hrvatska. Domagoj Duvnjak Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Trenira se naporno i vrijedno, svima je cilj jasan.

- Obrana je temelj i svaki dan radimo na njoj. Izgleda sve bolje. Iako se dugo znamo, one sitnice koje odlučuju utakmicu pokušavamo doraditi.

Finska je mnogima nepoznanica, tako i Domagoju.

- Iskreno, ta reprezentacija mi je nepoznanica. Gledat ćemo ih danas prvi put, njihovu utakmicu protiv Makedonije i pripremit ćemo se dobro za njih. Svjetsko prvenstvo nam je veliki cilj jer iza sebe imamo dva lošija prvenstva i želimo biti barem među prvih sedam kako bismo bili u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Siguran sam da ćemo biti zdravi i spremni.

>>> Evo što sve kaže Domagoj Duvnjak

Komentara 2

KA
kažemja
21:31 17.03.2022.

On se uvijek vrati kad ne treba.Ne pamtim kad je posljednji put odigrao neko prvenstvo bez ozljeda ili problema.Da se razumijemo,Dule je pravi kapetan,ljudina i top igrač ali očito je sklon ozljedama .A k tome Bundes liga je najjača rukometna liga na svijetu i uništava igrače. Šteta što takav igrač nije osvojio ni jednu zlatnu medalju.Mislim da je vrhunac njegove karijere prošao.Za usporedbu , Karabatić koji nije ništa bolji od Duleta ima devet zlatnih medalja,stariji je 4 godine i još uvijek igra bez većih problema.Naravno u skladu sa svojim godinama.

DM
drazen.muhvic
17:43 17.03.2022.

Sva sreća samo treniraju, pa je Dule zdrav ko dren...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije