Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SHVATIO FORU

VIDEO Postao hit na internetu: Đokovićev otac izmišljenu foru s interneta spominjao u govoru

Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Foto: Antonio Ahel
1/2
09.01.2022.
u 15:30

'General je dao ostavku zbog Novaka'

"Australijski brigadni general Mojt Egadjo, dao je ostavku iz protesta zbog načina na koji se njegova vlada odnosi prema prvom reketu sveta. Bravo junače!", jedna je od fora na Twitteru koja se šali na račun situacije u kojoj se nalazi Novak Đoković i cijele frke koja se oko nje podigla. 

Netko se na Twitteru odlučio našaliti i upotrijebio je sliku glumca Stevea Carrella odjevenog u vojnu odoru iz serije "Space Force". Ispod Carrellove slike netko je napisao upravo ovo gore navedeno, a Đokoviću starijem nije pomoglo niti čudno ime Moit Egadio ili Moj.te.gađo.

Tu foru nije razumio Srđan Đoković, Novakov otac. On, naime, misli da je to istina pa se tom 'činjenicom' pohvalio i u jednom od svojih govora. 

Komentara 16

T7
Toro. 71
17:05 09.01.2022.

Ovaj odmah dobiva glavnu ulogu u filmu Glup i gluplji 3 i oskar mu ne gine!!!!

AP
apathylolz
16:13 09.01.2022.

Koji tenkre🤣🤣

KR
Krud
17:02 09.01.2022.

Kažu podršku mu je dao i poznati sumo borac Nakitu Mijaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije