Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavlja s ispadima

VIDEO Đoković u Parizu psovao publiku: Odgovorili mu zviždanjem

Đoković plješće publici
Foto: Screenshot twitter
1/3
02.06.2023.
u 19:27

Nakon dodvoravanja publici na treninzima, izjava i poruka o Srbiji i Kosovu te deranja na Gorana Ivaniševića, Novak Đoković nakon spašenog seta u trećem kolu Roland Garrosa svoj je bijes usmjerio na publiku, a oni mu nisu ostali dužni

U trećem kolu Roland Garrosa treći tenisač svijeta prema ATP ljestvici, Novak Đoković, pobijedio je Alejandra Davidovicha Fokinu, 34. igrača na ljestvici. Prvi set je dobio Đoković 7:6 (4), ali Španjolac ruskog podrijetla imao je break i servis za set. Srpski tenisač uspješno se vratio i poveo 1:0.  Nastavio je s 7:6 pa 6:2  i nakon nešto manje od ostvario plasman u osminu finala.

Zatim se u izljevu bijesa okrenuo prema publici i počeo psovati. Nakon toga je između drugog i trećeg seta zatražio time-out i pritom dobio masažu. Francuska publika mu je počela zviždati, a srpski tenisač je odgovorio pljeskom i podizanjem palca te pozvao navijače da budu još glasniji.

Đoković je u prvom kolu pobijedio Aleksandra Kovačevića s 3:0, a u drugom kolu Mađara Martona Fucsovicsa istim rezultatom.  Ukoliko pobjedi u idućem ga meču čeka bolji iz ogleda Juana Pabla Varillasa i Huberta Hurkacza.

Senzacija današnjih mečeva bio je talijanski tenisač Lorenzo Sonego (48. po ATP-u) koji je uspio izbaciti sedmoplasiranog  Andreja Rubljova nakon što je izgubio prva dva seta sa 7:5 i 6:0.

VEZANI ČLANCI:

U trećem setu se probudio i preokrenuo s 6:3, 7:6 i 6:3 u setovima te tako napravio najveće iznenađenje 3. kola. Slijedi mu meč protiv Karena Hačanova, trenutno 11. na ATP ljestvici, a ako porazi i njega, u četvrtfinalu ići će upravo na Novaka Đokovića.

VIDEO Koliko će Goran trpjeti ovakve ispade? Đoković opet urlao na Ivaniševića

Komentara 28

LU
lucio2
19:04 02.06.2023.

Notorni ljakse.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:12 02.06.2023.

Opsovao publiku a onda se pokupio u svlačionicu po novu dozu. Ubit ce ga droga.

Avatar Stradun
Stradun
19:13 02.06.2023.

A tko je ovaj Dojković?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije