Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA MAJICA

VIDEO Đoković objasnio skandalozan potez oca: Ja i moja obitelj dobro znamo što je rat

LOREN ELLIOTT / REUTERS / PIXSELL / Screenshot Twitter
27.01.2023.
u 17:09

Srđan Đoković fotografirao se s navijačima koji su nosili majicu sa natpisom 'Z'

Srpski tenisač Novak Đoković nije imao problema u polufinalu Australian Opena protiv Tommya Paula te se plasirao u finale i borit će se za 22. grand slam titulu protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa. Nakon meča novinari su upitali Đokovića kako komentira potez njegovog oca Srđana, koji je dan ranije snimljen kako pozira s navijačima s ruskim zastavama i majicama sa slovom 'Z', koje je simbol ruske vojske tijekom agresije na Ukrajinu.

 

 

- Kao prvo, moja obitelj i ja smo tijekom devedesetih godina prošli nekoliko ratova i znamo što je rat. Kao što je moj otac kasnije rekao, mi smo protiv bilo kakvog rata jer znamo što on nosi. Kao drugo, moj otac se nakon svakog mojeg meča sastaje s mojim navijačima ispred stadiona, zahvaljuje im se na podršci i slika se - objašnjavao je Đoković.

 

 

- Sporna fotografija nastala je dok je on bio u prolazu. Na videu se čuje kako je pozdravio te ljude, a to su onda mediji potpuno pogrešno interpretirali i prikazali. Žao mi je što je sve skupa eskaliralo, ali vjerujem da ljudi razumiju da moj otac nije imao namjeru podržati bilo koji rat - zaključio je Novak

 

Komentara 15

DU
Deleted user
17:20 27.01.2023.

naravno da znas sto je rat...srbija u kojoj zivis je izvrsila agresiju na Hrvatsku ....sa istim izgovorom za rat kao i rusija koja je izvrsila agresiju na Ukrajinu...srbija je toboze stitila srbe u Hrvatskoj .. a rusija toboze stiti ruse u Ukrajini...sto bih gustao da izgubis finale..

BA
Barba56
17:29 27.01.2023.

A jel , vi dobro znate sto je rat . Pa i mi u Hrvatskoj jos bolje znamo , a ako mislis da ne znamo Prosvjetli nas .

VA
vapor
19:32 27.01.2023.

Buahahaha, Đoković je objasnio četnički, proruski dernek. Kome to nije jasno tko su i što su ta ološ tamo? Svejedno su Đokovići miljenici "naših" medija i to kad se ne igraju teniski turniri. Bljak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije