Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićno pojačanje

VIDEO Dinamo dovodi napadača poniklog u slavnom nizozemskom klubu!

Nigel Robertha
Kim Price/Newscom/PIXSELL
14.12.2020.
u 11:01

Hrvatski će prvak za mladog igrača platiti pola milijuna eura

Ako je točno ono što donose bugarski mediji, tamošnji portal Tema Sport, zagrebački Dinamo će za koji dan dobiti novoga napadača. Riječ je o 22-godišnjem Nigelu Roberthi, igraču Levskog iz Sofije.

Bugarski je klub prihvatio ponudu od pola milijuna eura, a od Dinama je zatražio još samo to da Roberthu zadrži do subote, točnije, dok ne završi veliki gradski derbi protiv CSKA.

- Robertha će potom otputovati prema Zagrebu kako bi dogovorio osobne stavke u ugovoru, a kada prođe liječnički pregled, postat će novi član hrvatskog prvaka - piše Tema Sport.

Robertha je, kažimo, karijeru započeo u omladinskom pogonu Feyenoorda, kalio se u Cambuuru, a nastupao je i za mlađe selekcije nizozemske reprezentacije. Premda je rođen u Dordrecht, odlučio se za Curaçao, a ove je sezone zabio samo dva pogotka.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
Dinamenavek
14:23 14.12.2020.

Dinamo radi, drugi kukaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije