Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB LEGENDI

VIDEO Diego Simeone u napadu bijesa nasrnuo na direktora Borussije, kamere sve snimile

Screenshot: Reddit
11.04.2024.
u 07:25

Povod tome bio je jedan kontakt igrača na terenu, Atleticovog Rodriga De Paula i Borussijinog Emrea Cana. De Paul je agresivno startao na Cana koji je ostao ležati na terenu, a utakmica se nastavila iako se Can nije odmah ustao

Nogometaši madridskog Atletica na pravi su način iskoristili domaći teren u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Na svom su Metropolitanu s 2:1 pobijedili momčad dortmundske Borussije pa će tako s minimalnom prednošću otići na uzvrat koji se nadolazećeg utorka igra u Njemačkoj.

Atmosfera u španjolskoj prijestolnici je i drugog dana u nizu bila uzavrela, isto kao i na dvoboju Reala i Manchester Cityja koji je bio odigran u utorak. Podsjetimo, taj je dvoboj završio rezultatom 3:3, a jedan od strijelaca bio je i hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

No, na Metropolitanu je za vrijeme utakmice Atletica i Borussije došlo do jednog zanimljivog, nazovimo ga, susreta. Naime, Diego Simeone, temperamentni trener domaće momčadi, u jednom se trenutku fizički obračunao s direktorom Borussije, nekada također vrsnim veznim igračem Sebastianom Kehlom. Povod tome bio je jedan kontakt igrača na terenu, Atleticovog Rodriga De Paula i Borussijinog Emrea Cana. De Paul je agresivno startao na Cana koji je ostao ležati na terenu, a utakmica se nastavila iako se Can nije odmah ustao.

Nijemci su odmah stali protestirati kod suca jer igrači Atletica nisu u duhu fair-play igre odmah izbacili loptu u aut kako bi se provjerilo što je s njihovim kapetanom. Simeoneu, treneru Atletica, to je jako smetalo pa je nasrnuo na Kehla koji je također bio pored terena kao jedna od službenih osoba iz Borussije.

TAJ TRENUTAK POGLEDAJTE OVDJE

Komentara 1

Avatar southman
southman
09:06 11.04.2024.

U Madridu nasilnik u gostima bebica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije