Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varvari vs Grobari

VIDEO Devet osoba ozlijeđeno u navijačkim neredima u Podgorici

Budućnost vs Partizan (1)
Screenshot
21.10.2012.
u 23:08

Brza i žestoka reakcija policija spriječila je sukobe većih razmjera i smirila uzburkane strasti

U petom kolu ABA lige u Podgorici su se sastali Budućnost i Partizan, a utakmici su prethodili navijački neredi. Tijekom predstavljanja momčadi navijači Budućnosti (Varvari) utrčali su u teren i krenuli prema sektoru na kojem su se nalazili Grobari te su ih počeli gađati stolcima i bakljama. Naravno, partizanovci su optužili Varvare za početak sukoba, dok navijači Budućnosti tvrde da su ih Grobari isprovocirali vičući: 'Vi ste mali grad u Srbiji'.

U tim trenucima činilo se da se utakmica neće ni odigrati, a Duško Vujošević čak je svoju momčad povukao s parketa.

Brza i žestoka reakcija policija spriječila je sukobe većih razmjera i smirila uzburkane strasti te je ispraznila oba sektora s najvatrenijim navijačima.

Utakmica se tada mogla odigrati, a Partizan je pobijedio 81:62.

Nažalost, sukobi su se kasnije nastavili na ulicama Podgorice.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:04 22.10.2012.

Komentator je sve rekao.Da je nekome u interesu, kazne bi bile takve da nikome ne bi bilo napamet napraviti nešto slično pa ni najmanju glupost

DU
Deleted user
09:20 22.10.2012.

Treba prekinuti ovu nepotrebnu i barbarsku jugoligu koja sluzi jugonostalgicarima za samozadovoljavanje. Pitam se zbog cega su nasi branitelji dali svoj zivot? Nedavno su i zadrani jedva izvukli zivu glavu u beogradu. Samo mi nije jasno zasto se uvijek iznova vracaju u teren umjesto da idu kuci.

DE
delamarina
10:02 22.10.2012.

i jos se prica o nekakvoj regionalnoj ligi u fudbalu ,svasta ,treba prekinuti i ovu u kosarci ,srpki timovi su uvucceni u ovu ligu i posle dominacije godinama ove se sve radi da neko iz rvatske osvoji tu ligu ,srpska kosarka je samo nazadivala od kad je pocla da igra ovu ligu ,jedno 4 nesto na sp prvenstvu i jedno 2 na ep prvenstvu je nista u odnosu na svetske i evropske prvake ,sto pre razlaz,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije