Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LIGI PRVAKA

VIDEO Delije priredili spektakl na Marakani. Švicarci: 'Ništa strašno. Izraelci su bili glasniji'

Beograd: Utakmica drugog kola Grupe G Lige prvaka između FK Crvena zvezda i BSC Young Boys
Foto: DUSAN MILENKOVIC/PIXSELL
1/3
05.10.2023.
u 20:02

Pomoću 50 tisuća komada najlona Delije su rekreirali sliku "Zvjezdana noć" nizozemskoga slikara Vincenta van Gogha, a preko ograde su razvukli transparent s porukom:  "Ovo je noć smjelih, ovo je noć hrabrih!"

U četvrtak je odrigrana utakmica drugoga kola grupne faze Lige prvaka između Young Boysa i Crvene zvezde. Susret je završio neriješeno (2:2), a oba kluba imaju tek jedan bod u skupini G kojom očekivano dominira Manchester City, a drugo mjesto drži RB Leipzig.

Premda ova dva kluba nisu favoriti za prolazak skupine, na Marakani je uvijek velika podrška navijača. Tako je i ovoga puta na stadionu bilo 50 tisuća gledatelja, a Delije, navijačka skupina Zvezde, preko sjeverne tribine razvili su koreografiju o kojoj priča nogometni svijet. Naime, u svojoj su koreografiji rekreirali sliku Vincenta Van Gogha, "Zvjezdana noć". Snimku možete vidjeti OVDJE.

GALERIJA City bacio Leipzig na koljena i zasluženo osvojio tri boda

Beograd: Utakmica drugog kola Grupe G Lige prvaka između FK Crvena zvezda i BSC Young Boys
1/17

Efekt su postigli pomoću 50 tisuća komada najlona, a preko ograde su razvukli transparent s porukom:  "Ovo je noć smjelih, ovo je noć hrabrih!" Švicarski klub je pak naveo kako su očekivali žešću atmosferu tijekom utakmice. "Ni zvižduci Delija, vatrenih navijača Crvene zvezde kada su igrači Young Boysa izlazili na zagrijavanje kroz tunel, nisu bili zastrašujući. Isto je tako i na početku utakmice. Navijači Maccabija u Haifi definitivno su bili glasniji", piše švicarski Blick.

VIDEO Trener Riječana Željko Sopić komentirao nadolazeći susret s Hajdukom: 'Utakmica kao i svaka druga. Iskreno, ne osjećamo pritisak'

Komentara 1

ČV
čača vrati se
20:10 05.10.2023.

bitno da slave kao POBEDU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije