Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASAJTE I VI!
Povratak na članak

VIDEO Čovjek koji je dva puta bio u finalu LP-a izabrao najboljeg hrvatskog nogometaša u posljednjih 50 godina

– Hvala Večernjem listu što me uvrstio u izbor, lagao bih kad bih rekao da mi ne laska – rekao je Pranjić

Komentari 5

RA
radolizem
21:36 13.01.2022.

Arijan Ademi ima više glasova nego Zvonimir Boban i Alen Bokšić zajedno!

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
13:32 13.01.2022.

ko se jos sica, kakav je bio Josip Skoblar, vjerni pratitelji portala ga znaju kao starca koji egoisticki ne da da mu masovni turizam parkira u dvoru rodne kuce i put do plaze skrati priko njegove terace.

VL
Avatar Svrab
Svrab
12:39 13.01.2022.

Ovo nije mjerodavno jer naprimjer mladi danas znaju za Modrića i tu generaciju a ne sjećaju se ili se nisu rodili kad je igrao Prosinečki koji je daleko bolji od Luke. Ima još igrača koji su doprinijeli više od Luke za srebro u Rusiji a nikada nisu dobili priznanje za to. Većina drugih igrača nisu se upleli u mutne poslove kao Luka, sve to treba uzeti u obzir.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.