Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidne sposobnosti

VIDEO Borna Sosa 'razbio' suigrača u stolnom tenisu, a igrao je tavom za palačinke

Instagram screenshot
23.08.2022.
u 12:22

Sosa je vruća roba na tržištu ovoga ljeta. Za njega su se interesirali velikani poput Barcelone, Manchester Cityja i Chelseaja, ali Stuttgart traži minimalno 20-ak milijuna eura za njega.

Hrvatski nogometni reprezentativac i član bundesligaša Stuttgarta Borna Sosa (24) proteklog je vikenda pretrpio neugodan domaći poraz od Freiburga (0:1) u njemačkom prvenstvu.

Sosa je vruća roba na tržištu ovoga ljeta. Za njega su se interesirali velikani poput Barcelone, Manchester Cityja i Chelseaja, ali Stuttgart traži minimalno 20-ak milijuna eura za njega pa ostaje za vidjeti hoće li se naći netko tko će u idućih tjedan dana biti spreman izdvojiti toliko novaca. U priču oko transfera ušla je i talijanska Atalanta koja u svojim redovima već ima jednog vatrenog: Marija Pašalića.

A osim što je dokazano odličan nogometaš, Sosa se iskazao i kao odličan igrač stolnog tenisa. Naime, na svom je Instagram profilu objavio video u kojemu sa suigračem Austrijancem Sašom Kalajdžićem igra stolni tenis. Ne samo da igram, nego je i puno bolji od Austrijanca, a pri tom treba naglasiti da je Kalajdžić igrao reketom dok je Sosa lopticu sjajno pogađao tavom za palačinke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

 

Komentara 1

PI
Pilatus
13:33 23.08.2022.

nepoštena igra, tava je puno veća od reketa ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije