Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNI PAD KULTNOG ČEHA

VIDEO Nedved puni naslovnice skandalima: Snimljen kako mrtav pijan hoda ulicama

Screenshot Youtube
31.08.2022.
u 12:11

'Svi imamo prošlost. A Pavlova je dosadno uzorna što se tiče njegove privatnosti. Volim ga još više' izjavila je njegova partnerica Radra Rollins.

Ponajbolji češki nogometaš svih vremena Pavel Nedved već danima puni naslovnice skandalima.

Prvo je uhvaćen u 'sendviču' s dvije polugole djevojke, jednu je dirao za grudi i plesao u veseloj atmosferi. 

 

 

Sada je izašao novi video u kojem je snimljen kako mrtav pijan tetura po ulicama. Nije poznato je li to bio nastavak od prijašnjeg događaja, ali je poprilično iznenadio javnost. 

Nedved je u dresu Juventusa 2003. godine osvojio zlatnu loptu i nije bio sklon iščašenom ponašanju ili skandalima. Već nekoliko godina je na funkciji potpredsjednika Juventusa, ostaje za vidjeti kako će slavni klub reagirati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije