Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE TO MOGAO GLEDATI

VIDEO Bio nasilan prema tuđoj ženi, a onda ga od bijesnog supruga spašavala policija!

Memi Bečirović
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/4
05.01.2020.
u 08:47

Dodajmo i kako je Bečirovič isključen s utakmice te je dobio zabranu vođenja jedne utakmice. Ipak, puno lošije je prošao navijač koji je doživotno suspendiran sa svih utakmica kineske lige

Slovenski košarkaški trener Mehmed Memi Bečirovič izbačen je s utakmice kineskog prvenstva zbog obračuna s navijačem.

Razlog isključenja nije vezan uz košarku već je Bečirovič reagirao na provokaciju jednog navijača koji se neprimjereno ponio prema Memijevoj supruzi te je čak i odgurnuo

To je naljutilo Slovenca koji je stao u obranu svoje supruge te je prišao navijaču I fizički nasrnuo na njega. Morala je reagirati i policija koja je razdvojila dvojicu muškaraca, a Bečirovića je smirila i njegova supruga.

Isti navijač ranije je uhvaćen kako bivšem NBA igraču Lanceu Stephensonu pokazuje srednji prst

Dodajmo i kako je Bečirovič isključen s utakmice te je dobio zabranu vođenja jedne utakmice. Ipak, puno lošije je prošao navijač koji je doživotno suspendiran sa svih utakmica kineske lige. 

Bečirovič je od 2015. godine trener Jiangsu Dragonsa koji su ovu utakmicu od Liaoninga izgubili 111-103.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar damiroslav
damiroslav
16:04 05.01.2020.

Slovenac Mehmed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije