Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

VIDEO Bayern obara sve moguće negativne rekorde, a igrači šeću Oktoberfestom

Bayern Munich players attend Oktoberfest
Foto: Andreas Gebert/REUTERS
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.09.2022.
u 09:39

Bayern, koji je peti u Bundesligi, ugostiti će Bayer Leverkusen 30. rujna, a Kahn je pozvao momčad da odgovori napadačkom izvedbom.

Izvršni direktor Bayerna iz Muenchena Oliver Kahn rekao je da je klub nezadovoljan svojim lošim rezultatima u Bundesligi, ali i dalje vjeruje u glavnog trenera Juliana Nagelsmanna.

Bayernov poraz od Augsburga (0:1) u subotu bio je prvi put u 87 utakmica da Bavarci nisu uspjeli postići pogodak u prvenstvenoj utakmici, a prvi put u 20 godina su četiri prvenstvene utakmice u nizu bez pobjede.

Bayern, koji je peti u Bundesligi, ugostiti će Bayer Leverkusen 30. rujna, a Kahn je pozvao momčad da odgovori napadačkom izvedbom.

- Sada nemamo nikakvog kontakta s drugim trenerima. Potpuno vjerujemo Julianu - rekao je Kahn za Sky Sports u nedjelju.

- Naravno da smo svi nezadovoljni, neraspoloženi. Moramo doći do suštine i moramo igrati napadački protiv Leverkusena. Možda se kod jednog ili dvoje ljudi ukorijenilo uvjerenje da Bundesligu možete odraditi onako sa strane. Ali to nije slučaj - kazao je Kahn.

Ovoga je vikenda u Münchenu počela tradicionalna manifestacija, jedna od najpoznatijih u Europi - Oktoberfest. Tradicionalno su ju posjetili igrači i članovi Bayerna.

Prošetali su kroz štandove tradicionalno obučeni.

Standings provided by SofaScore

Komentara 2

Avatar antikomunist6
antikomunist6
16:12 19.09.2022.

Da li bi ti negativni rekordi bili manji kad igraći ne bi šetali Oktoberfestom?

Avatar barba_barba
barba_barba
11:28 19.09.2022.

Alo,Bayern je zadnjih 10 godina prvak Njemacke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije