Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1:1 NA ALLIANZ ARENI

VIDEO Bayern i Borussia D. podijelili bodove u velikom derbiju

Bayern Dortmund (1)
Foto: Pixsell
1/3
01.12.2012.
u 20:30

Mario Mandžukić igrao je do 86. minute za Bayern, a Perišić od 73. za Borussiju

Derbi 15. kola njemačkog prvenstva između Bayerna i dortmundske Borussije završio je podjelom bodova - 1:1.

Od ljepotice kola, koja se očekivala od ovog susreta, u prvom poluvremenu bila je to uspavanka na Allianz areni bez ijednog uzbuđenja. Tek je u 43. minuti Neuer imao posla i obranio lijep udarac Reusa sa 16 metara.

U nastavku su se obje momčadi razbudile, a domaći su poveli u 67. minuti preko Tonija Kroosa kojemu je asistirao Müller. Prednost su Bavarci držali do 74. minute kada je Mario Götze nakon kornera izjednačio šutom s desetak metara. U samom završetku utakmice imao je Bayern par prilika za uzeti sva tri boda, no ni Müller ni Martinez nisu ih uspjeli realizirati.

Mario Mandžukić igrao je do 86. minute za Bayern, kada ga je zamijenio imenjak Gomez, a Ivan Perišić zaigrao je za Borussiju tek od 73. minute.

Poredak: Bayern 38, Bayer 30, Dortmund 27, Schalke 25...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije