Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA TV-U POKAZAO UMIJEĆE

Video: Andrij Ševčenko veliki napadač i - džepar

Andrij Ševčenko
AFP
02.08.2010.
u 12:57

Dok je ukrajinski reporter oduševljeno izvještavao nakon pobjede Dinama iz Kijeva protiv belgijskog Genta (3:0) u 3. pretkolu Lige prvaka, s leđa mu je prišao Andrij Ševčenko i zagrljajem zamaskirao "krađu" reporterove torbice.

Komentara 5

OB
-obrisani-
13:18 02.08.2010.

Kako je samo Andrij Ševčenko \"džeparski\" oduzeo HR repki sudjelovanje na World Cupu u JAR-u.. Onaj gol u Zagrebu je bilo divota pratiti i doživjeti..

PL
pluki
14:01 02.08.2010.

A ja sam več dvijema slovenkama oduzeo nevinost ovo ljeto. Kaj možeš kad su lake i željne pravih Hrvatskih muškarčina jer kod njih sve neke tetkice. To mi je jedna mojca šaptala na uho između vriskova od užitka. He he.

PL
pluki
14:28 02.08.2010.

Janez ne jezi se.Šta je tu je istina boli ali nema veze tipkaj ti po hrvatskim portalima a ja bum tipkal po mojci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije