Naslovnica Sport Strani nogomet

Video: Andrij Ševčenko veliki napadač i - džepar

Dok je ukrajinski reporter oduševljeno izvještavao nakon pobjede Dinama iz Kijeva protiv belgijskog Genta (3:0) u 3. pretkolu Lige prvaka, s leđa mu je prišao Andrij Ševčenko i zagrljajem zamaskirao "krađu" reporterove torbice.
02. kolovoza 2010. u 12:57 5 komentara 3 prikaza
Andrij Ševčenko
Foto: AFP

Pogledajte video...

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • -obrisani-:

    Kako je samo Andrij Ševčenko \"džeparski\" oduzeo HR repki sudjelovanje na World Cupu u JAR-u.. Onaj gol u Zagrebu je bilo divota pratiti i doživjeti..

  • pluki:

    A ja sam več dvijema slovenkama oduzeo nevinost ovo ljeto. Kaj možeš kad su lake i željne pravih Hrvatskih muškarčina jer kod njih sve neke tetkice. To mi je jedna mojca šaptala na uho između vriskova od užitka. He he.

  • -obrisani-:

    02.08.2010. u 14:01h pluki je napisao/la: A ja sam več dvijema slovenkama oduzeo nevinost ovo ljeto. Umjesto da sanjaš balkanske svove i mastrubiraš preko noči u krevetu uz fotografiju neke Slovenke bilo bi ti bolje da pokušaš zbrinuti Blanku Vlašić.. ... prikaži još!. Vidiš da se uz sve balkanske hrvatske sanjače i štovatelje mitova o svojoj seksualnoj moči ona sada tješi uz Nikolu..Pa ti mi djeluješ jadnik poput Iveka Sanadera koji još danas misli da je več u godini 2006 spaval sa Angelom Merkel i odveo HR u EU savez..A vas dvoje još uvijek mastrubirate na zapadnom balkanu i sanjate balkanske snove..