Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI IM ČESTITAJU

VIDEO Amerikanka koja igra za Srbiju ne skriva kako uživa u zagrljaju svoje djevojke

instagram
27.09.2021.
u 21:45

Yvonne Anderson oduševila je partijama, naučila riječi srpske himne, veselila se pa sve više zainteresirala javnost i za svoj privatni život.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Tokiju nije uspjela doći do medalje, ali je Amerikanka koja igra za naše istočne susjede pobrala mnoge simpatije.

Yvonne Anderson oduševila je partijama, naučila riječi srpske himne, veselila se pa sve više zainteresirala javnost i za svoj privatni život.

Naime, njena djevojka Dejza James i ona jako često pokazuju na društvenim mrežama kako uživaju zajedno. Radi se također o košarkašici koja ima 25 godina i Amerikanka je, ali ne igra za Srbiju, već nosi dres Sveučilišta u Arizoni i želi postati sportski komentator.

Djevojke i u komentarima i u opisima fotorgafija jasno pokazuju da među njima ima puno više od prijateljstva.

Komentara 5

Avatar majkuvam
majkuvam
23:26 27.09.2021.

Samo tako nastavite,još više novih poput ove ili vaše premijerke i svi naši problemi sa vama nestat će prirodno.

IV
IvekIvek
23:06 27.09.2021.

Bolje bi joj bilo da je igrala za mušku reprezentaciju

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:39 28.09.2021.

Premijerka dodatno izdvaja iz proračuna za žensku košarkašku reprezentaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije