Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Jordan
Povratak na članak

Vida: Vratili smo se na pobjedničke staze i tako trebamo nastaviti

Bez obzira na to što nismo igrali u najjačem sastavu trebala je to biti uvjerljiva pobjeda ili barem pobjeda bez primljenog pogotka

Komentari 1

VK
vječni krojf
11:03 16.10.2018.

Pobjedničke staze?Protiv kakvog protivnika, i kakvom igrom?Sramota me je samo spomenuti tu utakmicu a i mnogi drugi se srame.Na kraju utakmice mi na TV nestao ton, pa izgleda da je to božji dar da barem nisam čuo Dalićevu izjavu.Inače nikakav mnogonet,publika kazališna a niti nisu napunili taj kokošinjac.Repka mora igrati na pravom stadionu i u pravom gradu, to je već mnogo puta dokazano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.