Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska liga

Vida strijelac u domaćem remiju, bio je to njegov četvrti gol ove sezone

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
22.02.2020.
u 21:49

Vida, koji je odigrao čitav susret za Besiktas, doveo je svoju momčad u vodstvo od 2-1 u 64. minuti najbolje se snašavši u gužvi u gostujućem kaznenom prostoru

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida bio je strijelac za Besiktas u 2-2 (0-1) domaćem remiju protiv Trabzonspora u susretu 23. kola turskog prvenstva.

Vida, koji je odigrao čitav susret za Besiktas, doveo je svoju momčad u vodstvo od 2-1 u 64. minuti najbolje se snašavši u gužvi u gostujućem kaznenom prostoru.

>> Ovako se Domagoj Vida odmara od nogometa

>>> Videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu nismo u mogućnosti objaviti. Video možete pogledati OVDJE.

Bio je to njegov četvrti pogodak sezone. Ipak, u sudačkoj je nadoknadi Norvežanin Soerloth pogodio za konačnih 2-2 kojima je Trabzonspor stigao na vrh ljestvice.

Trabzonspor sada ima 45 bodova, kao i drugi Sivasspor, ali Trabzonspor je odigrao utakmicu manje, dok je Besiktas s 37 bodova ostao sedmi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije