Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SASTAV

Tko će na Slovake? Vida se vraća, a Perišiću će ova utakmica biti posebna

04.09.2021.
u 07:00

U sastavu reprezentacije neće biti ozlijeđenih Gvardiola i Ćalete-Cara, vraća se dokapetan Domagoj Vida, koji je odradio suspenziju, dok će 32-godišnji Ivan Perišić danas upisati svoj 106. nastup

Hrvatska nogometna reprezentacija put prema Svjetskom prvenstvu u Kataru nastavlja gostovanjem kod staroga poznanika Slovačke (38. na Fifinoj ljestvici, Hrvatska 18.), na novouređenome stadionu Tehelne pole u Bratislavi, kapaciteta 22.500 gledatelja. Izbornik Zlatko Dalić, zadovoljan izvedbom vatrenih u Moskvi, neće ići u radikalne izmjene sastava, ali najvažnijim će igračima, kao što su Brozović, Kovačić i Perišić, ipak po mogućnosti dozirati minutažu. Cilj je, naime, Slovence u Splitu (7. rujna) dočekati u najjačemu sastavu te ovaj rujanski ciklus zaključiti u pobjedničkom izdanju. Uoči te posljednje utakmice drugi žuti karton, odnosno suspenzija prijeti baš trojici spomenutih reprezentativaca, i oni se u Bratislavi po svaku cijenu moraju čuvati kartona.

U sastavu reprezentacije neće biti ozlijeđenih Gvardiola i Ćalete-Cara, vraća se dokapetan Domagoj Vida, koji je odradio suspenziju, dok će 32-godišnji Ivan Perišić danas upisati svoj 106. nastup za vatrene i izjednačiti se s Ivanom Rakitićem. Ispred njih bit će samo trojica legendi; Stipe Pletikosa sa 114, Darijo Srna sa 134 i Luka Modrić sa 142 nastupa.

U našoj skupini H danas se još sastaju: Slovenija – Malta (18 sati) i Cipar – Rusija (18 sati). Nakon četiri odigrana kola prvoplasirana Hrvatska ima sedam bodova, kao i drugoplasirana Rusija, treća je Slovačka sa 6, a Slovenija, Malta i Cipar imaju po četiri boda. (

BRATISLAVA – Stadion Tehelne pole. Subota, 20.45, Nova TV. Sudac: Frankowski (Poljska)

Slovačka: Rodak - Pekarik, Šatka, Škriniar, Holubek - Hamšik, Lobotka, Kucka - Mak, Boženik, Weiss. Izbornik: Stefan Tarkovič (48)

Hrvatska: Livaković - Juranović, Lovren, Vida, Sosa - Brozović, Kovačić - Vlašić, Pašalić, Perišić - Kramarić. Izbornik: Zlatko Dalić (54)

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo se oprostio

Komentara 26

SP
sportiglazba
14:12 04.09.2021.

Dalicu odlazi! Nista ne brinite, Dalic ce vec naci nacina kako razocarati. Mozda stavi Lovrena na napadaca, bio je dobar na treningu pa ce sigurno eksplodirati ovu utakmicu. Nikako ne stavljati Colaka, nek se mali jos malo dokazuje na treninzima,nzima, mlad je jos, ima vremena. Ili nek napadac bude neko krilo ili veznjak, recimo Pasalic njega jos nije probao ili Perisic - to ce biti veliko iznenadenje za Slovacku koji ce si od soka sama dati 2 ili 3 gola. Ionako nema veze, mi smo svjetski doprvaci ne treba nama napadac.

OO
onaj_od_tamo
08:12 04.09.2021.

Po Dalicevoj racunici proslog tjedna (najmanj 7 bodova iz 3 utakmice), bi u sljedece dvije utakmice trebali upisati 2 pobjede. Da vidimo koje izprike ce imati nakon tih utakmica...

DA
Darlboro
07:34 04.09.2021.

A ne možeš vjerovat.... Jel moguće da će opet isti sastav poslat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije