Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo Plavi se opraštaju od polusezone i Lige prvaka

Vida: Nije istina da smo u glavama već otišli na odmor

\'13.07.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Prva utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Neftchi Baku.Domagoj Vida i Ivan Kelava.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
05.12.2011.
u 14:47

Na Vidu i Kovačića Lyon je ostavio najslabiji dojam u skupini

Došao je kraj i tom ispunjenom snu, Dinamo je ušao u Ligu prvaka i ostvario cilj. No, slika koju je pokazao u dosadašnjih pet susreta nije nimalo dobra, bio je kanta za napucavanje i sad ima samo još jednu priliku za popravak dojma. Koji je pokvario ne samo u svih pet susreta Lige prvaka nego i u završnici domaćeg prvenstva, kada nije uspio pobijediti Inter i Cibaliju.

– Žao mi je što je gotovo, lijepo je igrati protiv tako velikih momčadi, u takvim ugođajima. Bilo je to pet sjajnih utakmica, ali sad se vraćamo na HNL, tu smo malo popustili. No, želimo povećati prednost, osvojiti kup i ponovno igrati u Ligi prvaka. Ne, nisam očekivao da ću imati toliku minutažu ove jeseni, da ću toliko igrati i u Ligi prvaka. Veliko je to iskustvo za mene, hvala treneru Jurčiću – pričao je mlađahni Mateo Kovačić.

Zdravko Mamić optužio je igrače da su u svojim glavama već na Sejšelima, Mauricijusu, Hvaru, modnim revijama ili kod punice. Jesu li?

– Imam dosta iskustva, igrao sam i u Njemačkoj i mogu zaključiti da nitko od nas nije već na odmoru. Za nas je ovo važna utakmica, posljednja u Ligi prvaka. Razgovaramo u svlačionici i znam koliko nam je važno da uzmemo barem bod, važno je to i za klub i za hrvatski nogomet – odbacio je Domagoj Vida Mamićeve tvrdnje.

Ne slaže se s gazdom koji im prigovara odnos prema klubu.

– Ne bih komentirao, on je šef i normalno je da kritizira, ali ne bih rekao da ne dajemo dovoljno na treninzima, da se ne trudimo.

U nekim perverznim kombinacijama Lyon još može biti drugi u skupini, preskočiti Ajax koji ima tri boda više i sedam pogodaka bolju razliku pogodaka.

– Možda je dobro za nas što moraju ganjati rezultat, šteta što nismo kompletni, ali nadam se da ćemo ih iznenaditi. Lyon je ostavio lošiji dojam od Ajaxa i Reala, čak mi je najbolji bio Ajax, pa onda Real u Madridu – kazao je Vida, a Kovačić se složio:

– I meni se Lyon najmanje svidio, imamo šanse iznenaditi ih protunapadima budu li otvoreno krenuli.

Plavi dečki tako završavaju sezonu u kojoj su kod kuće dominantni, u Ligi prvaka slabi. Kod njih su plaće barem redovite, a i obilne.

– Kad sam igrao u Osijeku, bio sam u sličnoj situaciji kao što su sad mnogi naši klubovi. Razumijem igrače koji nemaju novca za stan ili gorivo, teško je naći motive za treniranje. Nadam se da će i za njih doći bolji dani – poželio je bolji HNL Vida.

Komentara 8

GA
gafe
16:25 05.12.2011.

istina je da je velik uspjeh plasman u LP ali istina je takoder da su stvarno jako jako slabo igrali u ovoj skupini. Mislim da je bolje igrat u Europskoj Ligi i ostaviti fin dojam nego ovako u Ligi prvaka. Pitam se cesto u cemu je razlika izmedu Apoela i Dinama. Cini mi se da je najvise u treneru jer sta se igraca tice nevidim neku razliku, cak mislim da Dinamo ima bolje igrace! Nadam se da ce se protiv Lyona makar malo popraviti dojam

Avatar poljicanin
poljicanin
16:45 05.12.2011.

Kada se jedan igrač iz inostranstva vrati u 1.HNL,mora da je prava \"igračina\".Još mora jezikom glupetati kojekakve bisere....

ST
stefj
15:59 05.12.2011.

Najslabiji dojam u skupini? Možda, no dovoljno dobar za par komada u mreži. Dinama, naravno. Kruno Jurčić, najlošiji trener Dinama u novijoj povijesti, jeftin trener poslušnik. Drže ga vjerojatno samo zato da Dinamo ne pobjegne previše Hajduku, te zato da se umjetno pokuša napraviti prvenstvo interesantnim. Mamiću se stislo srce od jada HNL-a, pa iz solidarnosti drži taj jad u Dinamu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije