Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi se počeli pripremati za Madrid

Vida: Cristianu ne dam dres!

'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
11.09.2011.
u 19:30

Molit ću Cristiana za dres, ali zapravo je svejedno čiji uzmete, svi su zvijezde - kazao je Ibanez

Većina plavih igrača dosad je zvijezde Reala gledala samo na televiziji. A sad će igrati protiv njih. Doduše, ne svi, njih 14 dobit će priliku da uđe u dvoboj s ponajboljom svjetskom momčadi i zato je jako važno kod Jurčića izboriti se za minutažu u susretu u srijedu od 20.45 sati.

Badelj bi Zidanea

Jer, to je uvjet da bi se došlo u poziciju da se plavi pokušaju domoći nekog dresa Reala. U razgovoru s većinom plavih, jasno da će Cristiana Ronalda ganjati i tijekom utakmice da bi ga zaustavili, ali i kad sudac označi kraj utakmice da bi se domogli njegova dresa.

- Ja neću juriti ni za kim, ne patim na dresove. Možda da igra Zidane... Ali, njegov dres dok je igrao u Realu već imam - rekao je kapetan Milan Badelj, jedan od rijetkih koji neće u potjeru za majicom kraljevskog kluba.

Jerko Leko skuplja dresove, u svojoj kolekciji već ima one Roberta Carlosa i Guttija.

- Imam više od 200 dresova, ali nije mi cilj uzeti nečiji posebno. Obično se zamijenimo s onima s kojima smo bili najviše u dvoboju ili s onima koji su nam najbliži kad dođe kraj utakmice - kaže Leko, koji je dvaput igrao protiv Reala te ističe da zasad ni među mlađim igračima nije stekao dojam da će juriti za Cristianom.

- Tek sad postajemo svjesni tko nam dolazi. Više mislimo na to kako ćemo igrati, realovci su u formi, ali mi bismo trebali biti rasterećeni. Samo moramo igrati jako odgovorno, a ne kao u Splitu - kritičan je Leko prema splitskom izdanju plavih.

Dres Cristiana Ronalda želi jedan od najiskusnijih Dinamovih igrača, Portugalac Tonel. Pričalo se da su prijatelji.

- Ne mogu reći da smo prijatelji, da se čujemo svaki dan, ali igrali smo zajedno u reprezentaciji i bili smo si dobri. Naravno da ću mu uzeti dres.

- Možete li ga onda dati nama? - upitao je jedan novinar.

- Nema šanse, svi žele taj dres, dolaze i moji iz Portugala na utakmicu, jedan rođak i nekoliko prijatelja. I oni ga žele.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Vida: Cristianu ne dam dres!

Komentara 12

HA
Harpoon
23:04 12.09.2011.

Real će napuniti mrežu Dinama sa više od 3 gola razlike, a od toga će Ronaldo zabiti 2 gola. Kelava će biti statist. Vjerujem da če Dinamo pobijediti Lyon.

JA
JackRussell
19:58 11.09.2011.

Dobro je, oni u Hajduku su ganjali igrače Istre da s njima jadnima zamijene dresove, a i za to su morali čekati odobrenje Nadzornog odbora koji je tada organizirao hitnu sjednicu.

OB
-obrisani-
21:21 11.09.2011.

Vida: Cristianu ne dam dres jer znam da me neče pogledati, ni pozdraviti i vjerovatno čak ni primjetiti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije