Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA NA DALIĆU

Vida bi mogao propustiti finalnu utakmicu! HNS javlja u čemu je problem

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu uoči međunarodnog ACUD Cupa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
25.03.2024.
u 22:15

"Bilo je super na treningu. Mislim da nas je bilo 15 Hrvata", rekao je jedan od njih Hini. Nekoliko navijača procijenilo je da bi ih na utakmici moglo biti 60-ak, a HNS vjeruje da bi ih se moglo skupiti 100-ak

Nogometaši Hrvatske odradili su u ponedjeljak navečer posljednji trening u Kairu uoči utakmice s Egiptom, a zbog povišene temperature nije vježbao branič Domagoj Vida, izvijestio je Hrvatski nogometni savez. Vida, 34-godišnji stoper grčkog AEK-a, tijekom dana se nije osjećao dobro pa će izbornik Zlatko Dalić tijekom utorka odlučiti hoće li biti u kadru za utakmicu.

Za finale prijateljskog turnira ranije su otpali zbog ozljeda branič Martin Erlić i ofenzivni vezni Luka Ivanušec. Ostali igrači normalno su trenirali sat vremena na stadionu "New Administrative Capital Stadium" u predgrađu Kaira. Na tom stadionu sa gotovo 94.000 mjesta u utorak u 21 sat (22 sata po lokalnom vremenu) igrat će Hrvatska i Egipat.

VIDEO Dalić prekrižio četvoricu vatrenih za utakmicu protiv Egipta. Otkrio je razloge takve odluke

Hrvatska je u polufinalu svladala Tunis na jedanaesterce dok je Egipat s 1-0 pobijedio Novi Zeland. Hrvatskim nogometašima taj turnir služi kao priprema za Europsko prvenstvo koje počinje u lipnju u Njemačkoj.

Hrvatski nogometni savez (HNS) je dopustio hrvatskim navijačima gledanje treninga kako bi im se odužio zbog premještanja turnira iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Egipat.

VEZANI ČLANCI:

Turnir je premješten u posljednji tren a navijači su već imali plaćene letove i smještaj u Abu Dhabiju. Unatoč tome mnogi od njih su došli u Kairo. Treningu Hrvatske prisustvovalo je 20-ak navijača, podatak je HNS-a. "Bilo je super na treningu. Mislim da nas je bilo 15 Hrvata", rekao je jedan od njih Hini. Nekoliko navijača procijenilo je da bi ih na utakmici moglo biti 60-ak, a HNS vjeruje da bi ih se moglo skupiti oko 100

GALERIJA Fantastični Ivica Ivušić obranio tri penala i odveo Hrvatsku u finale turnira u Egiptu

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije u Kairu uoči međunarodnog ACUD Cupa
1/9

Komentara 1

Avatar Provokator1
Provokator1
09:25 26.03.2024.

Izostanak Vide ne vidim kao hendikep. Da se nekako još izbjegne Vlašić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije