Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJEN u zračnoj luci u Kölnu

Vida: Bayer je pravi korak u mome razvoju

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
04.05.2010.
u 11:44

Novinari Bilda uhvatili su u ponedjeljak, u zračnoj luci u Kölnu, mladog hrvatskog nogometaša Domagoja Vidu koji je u tajnosti stigao na liječničke preglede u Bayer s kojim je dogovorio petogodišnju suradnju.

Bild navodi kako su za braniča i kapetana Osijeka bili zainteresirani i Porto te Borussia Dortmund, ali Bayer se pokazao najuspješnijim u toj utrci.

- Bayer je učinio sve da me dovede. Čuo sam da su me njegovi skauti promatrali na šest ili sedam utakmica. Radujem se dolasku u Bayer, mislim da je to pravi potez za mene u ovom trenutku - kazao je 21-godišnji Vida.

Pitali su novinari nadarenog hrvatskog nogometaša koliko zna o svome budućem klubu.

- To je jedan od najvećih njemačkih klubova, u njemu mladi igrači dobivaju priliku. No, u njemu su igrale i velike zvijezde poput Lucija ili Ze Roberta. Leverkusen je pravi korak u mome razvoju - dodao je Vida, napomenuvši kako najviše voli igrati na poziciji središnjeg braniča.

Pripreme Bayera za novu sezonu počinju 28. lipnja, kada bi se Vida trebao priključiti novim suigračima.

- Nakon sezone čeka me još nastup za hrvatsku U21 reprezentaciju, a nakon toga ću na odmor - zaključio je Vida.

Komentara 1

DO
domingo1981
12:13 04.05.2010.

Sve najbolje imenjace... sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije