Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLMANSKI PROBLEMI

Victor Valdes: Iznenadilo me što je Casillas na klupi

iker casillas,victor valdes
nph / EXPA/PIXSELL
19.08.2013.
u 16:42

Vidio sam Ikera kako čini nemoguće, za mene je on najbolji, rekao je golman Barcelone

Barcelonin golman Victor Valdes smatra da je trener Reala Carlo Ancelotti pogriješio kada je na gol stavio Diega Lopeza umjesto Ikera Casillasa na utakmici protiv Betisa. Lopez je doveden iz Seville u siječnju te je postao prvi vratar madridske momčadi, dok je Casillasu ostala klupa, na što se navikao za vrijeme Ancelottijeva prethodnika Josea Mourinha.

- Iznenadilo me što je Casillas bio zamjena - rekao je 31-godišnji Valdes u razgovoru za El Mundo Deportivo.

- Igrao je prilično dobro na Kupu konfederacija nakon teške osobne situacije i mjeseci neigranja. Vidio sam Ikera kako čini nemoguće, za mene je on najbolji - rekao je Valdes o svom kolegi iz španjolske reprezentacije.

- Iznenadila me ta odluka, ali to nije moj klub i nemam puno toga reći o tome. Ali on je najbolji. Volio bih da igra više, za mene je izazov suočiti se s njim - otkrio je Valdes.

>> Valdes otvorio dušu: Iscrpljen sam psihički, nije lako biti vratar Barce

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije