Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majstorica juga i mladosti

Vićan: Ni ja se ne sjećam kad sam primio 7 golova u četvrtini

Frano Vićan
Slavko Midzor/PIXSELL
19.06.2010.
u 10:27

Doista je iscrpljujuće da igrači odmah nakon finala idu na pripreme reprezentacije. Teško je imati više vrhunaca sezone.

Jug CO i Mladost večeras (18, HTV2) igraju odlučujuću, petu utakmicu finala prvenstva.

– Šanse su podjednake, ne mislim da smo mi pod većim pritiskom. Pa ni Mladosti nije svejedno da izgubi petu utakmicu. Spremni smo, znamo u čemu smo griješili – najavljuje prvi Jugov vratar Frano Vićan koji je u četvrtoj utakmici primio čak 10 pogodaka u prvom poluvremenu i sedam u drugoj četvrtini.

– Uh, ni ja se ne sjećam kad sam primio toliko golova!

Zbog toga ga je trener Elvis Fatović u četvrtom susretu i zamijenio Mirkom Nižićem, koji je dobro iskoristio priliku. Ipak, Vićan će u petoj utakmici braniti od početka.

– U prošloj sam utakmici dobro počeo, ali momčadski smo ušli u crnu rupu, no mogao sam i ja bolje reagirati u nekim situacijama. Ušao je Mirko, dobro branio i još jednom potvrdio da je riječ o velikom vrataru, budućnosti Juga i hrvatske reprezentacije – pohvalio je kolegu Vićan.

U reprezentaciji nije od osvajanja svjetskog zlata 2007., a dobar dio njegovih suigrača i mladostaša odmah nakon finala odlazi na pripreme za EP.

Ulaznice su besplatne, valjda će doći više od 500 gledatelja koliko ih je bilo u trećoj utakmici. (ef/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije