Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši nogometaš

Vialli: Kovačić je kriv za gol Juvea, još je neiskusan

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
03.02.2014.
u 13:53

Kad je Pirlo primio loptu, Kovačić se morao vratiti, ali nije to napravio, nije pokrio suparničkog igrača i Inter je primio gol

Mateo Kovačić jučer je odigrao 66 minuta u derbiju protiv Juventusa, ali nije zadovoljio. Trener Intera Walter Mazzarri oštro ga je kritizirao nakon utakmice, a bivši talijanski nogometaš Gianluca Vialli okrivio ga je za prvi gol.

- Mateo je još uvijek neiskusan igrač, a osim toga, nije branič. Kad je Pirlo primio loptu, Kovačić se morao vratiti, ali nije to napravio, nije pokrio suparničkog igrača i Inter je primio gol, rekao je Vialli.

>>Juventus juriša prema naslovu: Dobili i Derby d'Italia

Komentara 1

DU
Deleted user
21:01 03.02.2014.

Ma jeli? Kako to da jedan tinejdzer je jos neiskusan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije