Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljičin gaf s Navratilovom

'Vi ste često igrali u Wimbledonu?'

Martina Navratilova
Reuters
27.06.2010.
u 08:00

Britanska kraljica Elizabeta navratila je na turnir u Wimbledon prvi put nakon 33 godine, a nakon što je pogledala meč Andyja Murraya protiv Finca Nieminena, upoznala se s nekim sadašnjim i bivšim zvijezdama velikog turnira.

Među ostalim kraljica se upoznala, s Federerom, Roddickom, sestrama Williams te s Billie Jean King i Martinom Navratilovom. Za upoznavanja sa slavnom Čehinjom kraljica ju je upitala: "Recite mi, vi ste ovdje često nastupali?"

–Jesam, Vaše Veličanstvo. Osvojila sam turnir devet puta u pojedinačnoj konkurenciji! – odgovorila je Martina. (mm/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivoandric
00:53 28.06.2010.

Na pitanje novinara da li je znao šta da radi i kako da se ponaša prilikom pozdravljanja sa Kraljicom Elizabetom II Federer je dao izuzetno zanimljiv odgovor. “Nisam znao kako ide protokol. Stajao sam i pitao Novaka (Đokovića) šta daa radim i kako da se ponašam. Znao sam da on zna. Djelovao je kao da je spreman za to, i rekao mi je šta da radim. Ja sam bio posljednji u redu, pa sam imao najlakši posao. Video sam šta svi ostali rade”, rekao je Federer kroz smeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije